Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα επιλέξεις τον μηχανοκίνητο «σύμμαχο» που θα σε κάνει από απλό επαγγελματία, business expert!

Πώς θα επιλέξεις τον μηχανοκίνητο «σύμμαχο» που θα σε κάνει από απλό επαγγελματία, business expert!

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις, πριν αποφασίσεις να επενδύσεις σε ένα νέο επαγγελματικό όχημα.

Τις ώρες που εργάζεσαι, βρίσκεσαι καθοδόν πηγαίνοντας από την μία επαγγελματική υποχρέωση στην άλλη; Μήπως το όχημα που χρησιμοποιείς στην απασχόλησή σου θα μπορούσε άνετα να θεωρηθεί και η έδρα της επιχείρησή σου;

Αν απάντησες «ναι», τότε αυτό το κείμενο έχει γραφτεί για εσένα. Για εσένα που το επαγγελματικό σου όχημα είναι πολλά παραπάνω από ένα όχημα, για αυτό αναζητάς έναν μηχανοκίνητο «σύμμαχο» οποίος όχι μόνο θα εξυπηρετεί τις επαγγελματικές σου ανάγκες, αλλά θα κάνει και πιο εύκολη την καθημερινότητά σου μέσα από μία άνετη και ξεκούραστη οδηγική εμπειρία.

Ωστόσο, όπως σίγουρα γνωρίζεις ήδη, η επιλογή ενός αξιόπιστου επαγγελματικού οχήματος δεν είναι μία απλή υπόθεση, διότι πρόκειται για έναν παράγοντα που επηρεάζει άμεσα την παραγωγικότητα, τις δαπάνες και την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης σου. Μάλιστα, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο περίπλοκα, αν δεν διαθέτεις το budget που απαιτεί η αγορά ενός αξιόπιστου επαγγελματικού οχήματος. Το ερώτημα είναι, λοιπόν, τι μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση και κυρίως, πώς θα είσαι σίγουρος ότι η απόφαση που πήρες ήταν η σωστή;

Τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα τις δίνει αναλυτικά ο οδηγός με tips που έχουμε ετοιμάσει για εσένα, καθώς και η ευελιξία που σου προσφέρει η FlexCar. Πρόκειται για την πελατοκεντρική εταιρεία που προσφέρει την καλύτερη εμπειρία leasing, καθώς σε γλιτώνει από γραφειοκρατικές διαδικασίες, κρυφές χρεώσεις, προκαταβολές, μακροχρόνιες δεσμεύσεις και σου υπόσχεται πως με το κατάλληλο όχημα θα κατακτήσεις την επαγγελματική σου κορυφή!

#1 Ορίζοντας τις ανάγκες της επιχείρησης σου

Για να βρεις το επαγγελματικό όχημα που θα γίνει σε βάθος χρόνου ο πιο πιστός συνεργάτης σου, χρειάζεται πρώτα να ορίσεις τις βασικές ανάγκες της επιχείρησής σου, τι χρειάζεσαι από το όχημά σου; Αρχικά, θα πρέπει να εξετάσεις τον τύπο και τη χωρητικότητα του οχήματος, δηλαδή πόσο χώρο απαιτούν οι μεταφορές σου, το είδος του φορτίου που μεταφέρεις, αν είναι απαραίτητο να υπάρχει θέση για συνοδηγό ή μία επιπλέον υποβοήθηση για τη φόρτωση και την εκφόρτωση των φορτίων. Φυσικά, θα πρέπει να σκεφτείς και τις περιοχές στις οποίες κινείσαι, διότι αν οι διαδρομές σου είναι σύντομες, επικεντρώνονται εντός του αστικού ιστού και κάνεις συχνές στάσεις, τότε ένα μικρό και λίγο πιο ευέλικτο όχημα ίσως θα ήταν η ιδανική επιλογή για εσένα.

Σε κάθε περίπτωση, το μοντέλο Mercedes Citan Extra Long που είναι 95 ίππων και 1500 κυβικών, καταναλώνει 5.2 λίτρα πετρέλαιο στα 100 χλμ., είναι αρκετά άνετο για μεταφορές, ενώ διαθέτει θύρα φόρτωσης στην πλευρά του συνοδηγού και θύρα φόρτωσης πίσω. Εναλλακτικά, υπάρχει και το Citroen C3 Van Enterprise Feel 100 ίππων και 1500 κυβικών, το οποίο μπορεί να καλύψει κάθε μεταφορική ανάγκη, αφού διαθέτει έναν ευρύχωρο χώρο αποσκευών, ενώ καταναλώνει περίπου 4,3 λίτρα ανά 100 χλμ.

Από την άλλη πλευρά, για μικρότερα φορτία, μεγαλύτερη ευελιξία και άμεσες παραδόσεις, υπάρχει το εξαιρετικά οικονομικό Kymco Agility Carry 125i, με ενισχυμένο πλαίσιο, ειδικά σχεδιασμένο για μεταφορές και business experts, ένα ανθεκτικό scooter, ιδανικό για κοντινές, σύντομες διαδρομές.

#2 Επιλέγοντας το όχημα σύμφωνα με τον κινητήρα

Αν μπορούσαμε να παρομοιάσουμε με κάτι τον κινητήρα του επαγγελματικού σου οχήματος, θα λέγαμε πως είναι η «καρδιά» της επιχείρησής σου. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως χρειάζεται να είναι δυνατός, αποδοτικός και αποτελεσματικός, αλλά χωρίς να καίει πολύ. Με λίγα λόγια, όσο λιγότερα έξοδα επιφέρει το όχημα, τόσο μεγαλύτερο το κέρδος για την επιχείρησή σου. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να απευθυνθείς στη FlexCar, η οποία καλύπτει όλα τα έξοδα του οχήματος, εκτός από τα καύσιμα, δηλαδή την ασφάλεια, τη συντήρηση και τις επισκευές, τους φόρους και την οδική βοήθεια; Μάλιστα, εσύ μπορείς να κρατήσεις το όχημα για όσο επιθυμείς, να το επιστρέψεις όποτε θέλεις (με προειδοποίηση 20 εργάσιμες ημέρες), να το αλλάξεις ή ακόμη και να το αγοράσεις.

#3 Επενδύοντας στον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείς αποτελεί έναν ακόμη παράγοντα που πρέπει να λάβεις υπόψη σου, επιλέγοντας ένα καινούργιο επαγγελματικό όχημα. Για παράδειγμα, αν μεταφέρεις καθημερινά βαριά φορτία, τότε σίγουρα θα χρειαστείς μία ανυψωτική ράμπα. Εξίσου σημαντικά είναι τα κουτιά αποθήκευσης και οργάνωσης, οι ιμάντες πρόσδεσης, οι μηχανισμοί και τα ανοίγματα που κάνουν ευκολότερη τη φόρτωση μεγάλων φορτίων. Αφού εξασφαλίσεις όλα αυτά τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για τη δουλειά σου, θα πρέπει να διαπιστώσεις πως μπορούν να ενσωματωθούν στον νέο σου μηχανοκίνητο «σύμμαχο». Φυσικά, το ίδιο ισχύει και αν μεταφέρεις φρέσκο εμπόρευμα, εμπόρευμα το οποίο απαιτεί συντήρηση και συγκεκριμένες θερμοκρασίες, διότι τότε χρειάζεται ένα όχημα όπως το Peugeot Partner L2H1 *Fridge*, το οποίο είναι χειροκίνητο, 100 ίππων, 1500 κυβικών, καταναλώνει περίπου 5.6 λίτρα ανά 100 χλμ. και έχει χωρητικότητα ερίπου 3900 λίτρα.

#4 Βασική προτεραιότητα η άνεση και η ασφάλεια

Η άνεση και η ασφάλεια είναι «το Α και το Ω» για να εργάζεσαι απρόσκοπτα και να παραμένεις συνεπείς στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, χωρίς να σε βασανίζει το άγχος πίσω από το τιμόνι. Εφόσον είσαι έμπειρος οδηγός και βρίσκεσαι πολλές ώρες την ημέρα στους δρόμους, θα έχεις διαπιστώσει πως η κούραση είναι ο χειρότερος σύμβουλος σε αυτές τις περιπτώσεις. Συνεπώς, έχει σημασία να επενδύσεις στην άνεση και την ασφάλειά σου, να επιλέξεις ένα όχημα που θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη, όχι πιο δύσκολη. Συνεπώς, αν το όχημα που επέλεξες δεν είναι αυτό που σε ικανοποιεί απόλυτα, η FlexCar σου δίνει τη δυνατότητα να το αλλάξεις όποτε επιθυμείς, ενώ σου προσφέρει και μία δωρεάν αναβάθμιση οχήματος μετά τον 14ο μήνα της μίσθωσης.

Αν θέλεις, λοιπόν, από απλός επαγγελματίας να γίνεις… business expert, τότε να ξέρεις πως η FlexCar σου προσφέρει το όχημα που χρειάζεσαι, για να «απογειώσεις» κάθε επιχειρηματική σου δραστηριότητα. Μπες σήμερα κιόλας στο www.flexcar.gr, συμπλήρωσε τη φόρμα με τα στοιχεία σου, επίλεξε το όχημα που σε ενδιαφέρει και θα το παραλάβεις σε λιγότερο από 10 εργάσιμες ημέρες. Κι όμως, τόσο απλά, το ταξίδι σου ξεκινά!

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024