Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ζεις για να ταξιδεύεις και ταξιδεύεις για να ζεις; Εδώ θα βρεις το όχημα που θα γίνει η «ψυχή» της κάθε σου διαδρομής!

Ζεις για να ταξιδεύεις και ταξιδεύεις για να ζεις; Εδώ θα βρεις το όχημα που θα γίνει η «ψυχή» της κάθε σου διαδρομής!

Σου προτείνουμε τα οχήματα που σε πάνε παντού και σου προσφέρουν τις πιο άνετες, ασφαλείς και συναρπαστικές διαδρομές!

Αν είσαι μία ταξιδιάρα ψυχή, ένας ακούραστος happy traveler που ζει για να ταξιδεύει και ταξιδεύει για να ζει, τότε γνωρίζεις καλά πως το όχημά σου είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό μέσο μεταφοράς. Το αυτοκίνητό σου είναι για εσένα ένα μέσο απόδρασης, μία προέκταση του εαυτού σου, ένα δεύτερο σπίτι. Δεν έχει σημασία αν ταξιδεύεις τακτικά για λόγους αναψυχής, για επαγγελματικούς σκοπούς ή απλώς, απολαμβάνεις τα πλεονεκτήματα και την απόλυτη ελευθερία του να είσαι working nomad, πηγαίνοντας από το ένα μέρος στο άλλο.

Βλέπεις, αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι να έχεις για «σύμμαχό» σου ένα αυτοκίνητο το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, στον περιπετειώδη τρόπο ζωής που σε εκφράζει. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως θες ένα αυτοκίνητο που θα ανεβαίνει βουνοκορφές, δεν θα κολλάει ούτε στη βρεγμένη άμμο, ούτε πουθενά, θα χωράει τόσα άτομα όσα είναι τα μέλη της παρέας σου, θα κάνει κάθε διαδρομή απολαυστική.

Πού θα βρεις ένα τέτοιο όχημα; Κι όμως, η απάντηση που ψάχνεις βρίσκεται μόνο ένα μίσθωμα μακριά. Βλέπεις, χάρη στη η FlexCar, δηλαδή τον online προορισμό που σου προσφέρει το ιδανικό όχημα, αυτό που θα γίνει η «ψυχή» του ταξιδιού σου, μέσα σε λιγότερο από 10 ημέρες θα οδηγείς το αυτοκίνητο που πραγματικά σου ταιριάζει.

Επιλέγοντας ένα όχημα που θα γίνει ο πιο πιστός σύντροφός σου

Κάθε διαδρομή για εσένα, σύντομη ή μακρινή, μοναχική ή παρεΐστικη, είναι μία μοναδική, ταξιδιωτική εμπειρία, στην οποία χρειάζεσαι έναν πιστό σύντροφο που θα σε μεταφέρει με άνεση από το ένα μέρος στο άλλο. Χρειάζεσαι, δηλαδή, ένα λειτουργικό, ασφαλές όχημα το οποίο θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού ταξιδιού, ένα όχημα που δεν θα σε εγκαταλείψει στα μισά της διαδρομής, ενώ θα κάνει πιο ξεκούραστη την οδηγική σου εμπειρία.

Και αν θέλεις να είσαι ξέγνοιαστος κατά τη διάρκεια κάθε ταξιδιού, να ξέρεις πως με τη FlexCar αρκεί ένα μίσθωμα (FlexDeposit) και έφυγες για όπου λαχταράς, με συντροφιά το καλύτερο όχημα! Ποιο είναι αυτό; Ίσως το αυτόματο Renault Captur Techno που με 140 ίππους, 1300 κυβικά και 422 λίτρα χωρητικότητα πάει παντού, άνετα, ακόμη και μία πενταμελή οικογένεια. Εναλλακτικά, υπάρχει και το υβριδικό Range Rover Evoque R-Dynamic S, το οποίο είναι 1500 κυβικών και εξοπλισμένο με 309 ίππους, οπότε κάνει ακόμη και την πιο δύσβατη διαδρομή να μοιάζει… παιχνιδάκι.

Να ξέρεις πως όποιο όχημα και να επιλέξεις, η FlexCar σου συστήνει την καλύτερη εμπειρία leasing, μία all inclusive εμπειρία μίσθωσης νέας γενιάς, η οποία σου προσφέρει ευελιξία ως προς τη διάρκεια της μίσθωσης, με αποτέλεσμα να έχεις τη δυνατότητα να επιστρέψεις το όχημα όποτε επιθυμείς, να το αλλάξεις, ακόμη και να το αγοράσεις. Όλα αυτά χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, πρόσθετες χρεώσεις ή κρυφά έξοδα. Μάλιστα, με ένα σταθερό μίσθωμα έχεις ξεμπερδέψει και με όλα τα πάγια έξοδα του οχήματος, δηλαδή την ασφάλιση, τη συντήρηση, τους φόρους και την οδική βοήθεια. Εσύ το μόνο που θα βάλεις, είναι τα καύσιμα.

Κάνε τη φιλοσοφία less is more αναπόσπαστο κομμάτι των ταξιδιών σου

Εφόσον είσαι ένας… επαγγελματίας ταξιδιώτης, σίγουρα γνωρίζεις πως όσο λιγότερες αποσκευές, όσα λιγότερα πράγματα έχεις μαζί σου, τόσο το καλύτερο. Μία travel light φιλοσοφία δεν σου προσφέρει μόνο πιο ευέλικτες, άμεσες και εύκολες μετακινήσεις, σε γλιτώνει από άσκοπο χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Επίσης, μην ξεχνάς πως ένα όχημα το οποίο είναι παραφορτωμένο, δεν κάνει απλώς δύσκολη τη ζωή των επιβατών, αλλά καταναλώνει και περισσότερα καύσιμα, αφού ο κινητήρας πρέπει να δουλέψει πιο σκληρά για να μεταφέρει το επιπλέον βάρος.

Εκτός, βέβαια, αν οδηγείς το ευρύχωρο DS 3 Crossback E-Tense So Chic που είναι ηλεκτρικό, αυτόματο, 2000 κυβικών και έχει χωρητικότητα 350 λίτρα. Φυσικά, εξίσου σταθερό και ευρύχωρο είναι και το Mercedes GLC Coupe 200 με 197 ίππους και 2000 κυβικά, ένα αξιόπιστο όχημα εξοπλισμένο με ενσωματωμένο φλας στους εξωτερικούς καθρέπτες και ένα προηγμένο ηχοσύστημα το οποίο διαθέτει οθόνη αφής, ένα όχημα που σε οδηγεί με ασφάλεια στις πιο συναρπαστικές περιπέτειες.

Είσαι έτοιμος, λοιπόν, να βάλεις μπρος για την επόμενη περιπέτεια; Αν απάντησες «ναι», το μόνο που μένει να κάνεις, είναι να απευθυνθείς στη FlexCar. Επιλέγοντας το όχημα που θέλεις στο www.flexcar.gr, συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα στοιχεία σου, επιλέγοντας το κατάλληλο όχημα για το ταξίδι σου, το αργότερο σε 10 εργάσιμες ημέρες θα είσαι έτοιμος για αναχώρηση. Κι όμως, τόσο απλά, με ένα μίσθωμα κι έφυγες!

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Χιλιάδες άνθρωποι φεύγουν από τον Λίβανο και αναζητούν καταφύγιο στη Συρία

«Η μοίρα μας είναι να ζήσουμε όλη τη ζωή μας στο έλεος του πολέμου και ο πόλεμος δεν έχει έλεος» - Φλέγεται ο Λίβανος, χιλιάδες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και παίρνουν τον δρόμο της προσφυγιάς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024