Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το Conference – Θα είναι μια σκληρή σειρά»

Αταμάν: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το Conference – Θα είναι μια σκληρή σειρά»

Ο Εργκίν Αταμάν συνεχάρη τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference, ενώ αναφέρθηκε και στο πού θα κριθούν οι τελικοί της Basket League.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει των τελικών της Basket League ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στο φορτωμένο πρόγραμμα, στις νίκες κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, ενώ συνεχάρη τους Πειραιώτες για την κατάκτηση του Conference.

«Το πιο σημαντικό είναι το πως θα διαχειριστούν τα ματς οι παίκτες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Εργκίν Αταμάν.

Όσα είπε ο Αταμάν:

Για το αν θα κριθεί το πρωτάθλημα από τις μάχες των ψηλών: «Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό γιατί σε όλη τη σεζόν ήταν στο πολύ υψηλό επίπεδο. Συγχαρητήρια και στους φίλους του Ολυμπιακού για το Conference. Παίξαμε 7 ματς, αλλά χάσαμε τα 4. Αλλά πήραμε 3 ματς στη Βasket League. Οι ψηλοί παίζουν σημαντικό ρόλο, όπως και οι γκαρντ στο δικό μου σύστημα. Θα είναι μια σκληρή σειρά όπως έχουμε δει στο παρελθόν. Ελπίζω όλοι να μιλάνε μετά τα ματς για το άθλημα του μπάσκετ. Το πιο σημαντικό είναι το πως θα διαχειριστούν τα ματς οι παίκτες».

Για το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα των τελικών και το τι αλλάζει στην προετοιμασία: «Δεν θα είναι εύκολο να έχουμε τις δύο καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, να παίξουν τόσα ματς σε αυτό το χρονικό διάστημα. Θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά. Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει μεγαλύτερο rotation. Εγώ πρέπει να κάνω ορισμένες προσαρμογές».

Για την μεταγραφολογία και τις μελλοντικές προσθήκες: «Δεν πιστεύω πως θα μας επηρεάσει η μεταγραφολογία. Είμαστε ομάδα πρωταθλητών, προφανώς θα υπάρξουν κάποιες προσαρμογές. Η διοίκηση έχει κλείσει συμβόλαια με τους παίκτες για κάποια χρόνια. Ατυό ισχύει και για μένα».

Για το παρελθον: «Όλα τα παιχνίδια που παίξαμε και στις 2 έδρες, μπορεί να συνέβησαν κάποιες κακές στιγμές, αλλά μικρής λεπτομέρειας. Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που από την πρώτη μέρα που έφτασα στην Ελλάδα για το πολύ θερμό καλωσόρισμα που μου έδειξαν και τον σεβασμό που μου έδειξαν. Και ευχαριστώ τον κόσμο μας για την υποστήριξη. Ένας θα κερδίσει».

Για την καταπόνηση των παικτών και τους διεθνείς: «Συμφωνώ με τον κόουτς Μπαρτζώκα. Δεν χρειάζεται να μιλάμε σαν προπονητές των ομάδων γιατί κανείς δεν μας ακούει».

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024