Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ»

«Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Ντόρσεϊ»

Κορυφαίος δημοσιογράφος της EuroLeague, υποστηρίζει ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι πολύ κοντά στο να φορέσει ξανά τα Ερυθρόλευκα ενισχύοντας τον ελληνικό κορμό του Ολυμπιακού

Είναι η ώρα της επιστροφής του Τάιλερ Ντόρσει στο μεγάλο λιμάνι; Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός το τελευταίο που θέλει να σκέφτεται αυτές τις ώρες, αφορά στις μεταγραφικές αναζητήσεις για τη νέα χρονιά.

Έρχεται η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος άλλωστε. Παρά ταύτα οι φήμες ταξιδεύουν γοργά και πριν λίγο ένας από τους πιο γνωστός EuroLeague δημοσιογράφος, δημοσίευσε μια πληροφορία που αν μη τι άλλο έχει προκαλέσει αίσθηση. Εκείνη που φέρνει τον ομογενή γκαρντ ξανά στον δρόμο για τον Πειραιά.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Άρελ Γκίνσμπερ από το Ισραήλ. Η δική του ανάρτηση είναι που έριξε νερό στο μύλο σε μια ιστορία που ούτως ή άλλως συζητιέται πολύ εδώ και μέρες. Ειδικά μετά από την δήλωση του ίδιου του Ντόρσει πως στον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της καριέρα του.

«Πάντα λέω, ότι η καλύτερη μου χρονιά ήταν με τον Ολυμπιακό. O Μπαρτζώκας μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε μια σημαντική θέση και να έχω σημαντικό ρόλο. Φτάσαμε στο Final-4 και δείξαμε καρδιά. Χάσαμε στο buzzer. Θα έλεγα, ότι αυτή ήταν η καλύτερή μου σεζόν συνολικά», είχε αναφέρει στη δήλωσή του.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024