Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του Τρινκιέρι στον Έβανς

Το μήνυμα του Τρινκιέρι στον Έβανς

Ο Αντρέα Τρινκιέρι, αποκάλυψε όσα είπε στον Κίναν Έβανς μετά τον τραυματισμό του, αλλά και το γεγονός και πως είδε τους συμπαίκτες του να κλαίνε.

Ο τραυματισμός του Κίναν Έβανς στο γόνατο, θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 6-8 μήνες, αφού υπέστη ρήξη του συνδέσμου της επιγονατίδας, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λιετκάμπελις για τα play offs του Λιθουανικού πρωταθλήματος.

Με αφορμή το μεγάλο χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός, ο προπονητής του, Αντρέα Τρινκιέρι, αποκάλυψε όσα είπε στον Αμερικανό και πως είδε τους συμπαίκτες του να κλαίνε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό που συνέβη με τον Έβανς ήταν ένα μεγάλο χτύπημα για το προπονητικό επιτελείο και τους συμπαίκτες του. Είναι ένα συναισθηματικό χτύπημα, οπότε αυτό το πράγμα μπορεί να μας χωρίσει ή να μας ενώσει. Είναι λυπηρό, είδα τους συμπαίκτες του να κλαίνε.

Αλλά το αστείο είναι ότι ήταν ο πρώτος που ήρθε στο προπονητικό επιτελείο, στους συμπαίκτες του, για να πει «Θα είμαστε καλά». Αυτό δείχνει τη δύναμή του. Την ίδια ώρα, την επόμενη μέρα, τους έδωσα μια μέρα άδειας και επιστρέψαμε εδώ και είδα ένα διαφορετικό φως. Έτσι, με αυτό το χτύπημα, θέλουμε να απαντήσουμε και για τη Ζάλγκιρις και για τον Κίναν.

Πρώτα από όλα, πρέπει να σέβεσαι τον άνθρωπο πίσω από τον παίκτη. Αυτό που του συνέβη κάνει κομμάτια την καρδιά μου. Το να κάνει μια καταπληκτική σεζόν, να μας οδηγεί και να παίζει σε αυτή την ένταση, και το να του τυχαίνει αυτό, είναι εξαιρετικά λυπηρό.

Είναι άδικο, όπως είπε. Ξέρω ότι τώρα είναι στο καβούκι του και προσπαθεί να καταλάβει την κατάσταση. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος, σοβαρός και έξυπνος. Του είπα μόνο ένα πράγμα: «Αν υπάρχει ένα άτομο που μπορεί να ξεπεράσει αυτού του είδους τις αντιξοότητες, τότε είσαι εσύ». Του έστειλα ιταλικό παγωτό, αυτό έκανα».

Sports in

Επικό βίντεο Αντετοκούνμπο με Παπανικολάου για παπούτσια… μπύρες και σουβλάκια (vid)

Διάθεση για πείραγμα είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μπλέκοντας τον Κώστα Παπανικολάου και τη σειρά παπουτσιών του με τις παραγγελίες για… σουβλάκια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024