Ο γνωστός για τον αυθορμητισμό του Νόρντιν Άμραμπατ έβαλε… μπουρλότο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Έχοντας προφανώς πληροφορίες από τον αδερφό του, Σοφιάν, ο άσος της ΑΕΚ αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως ο λόγος που δεν αγωνίστηκε ο Κασεμίρο στον τελικό Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν ένας τραυματισμός.

Σύμφωνα με τον Άμραμπατ, ο Βραζιλιάνος προσποιήθηκε τον τραυματία στην προθέρμανση όταν αντιλήφθηκε πως ο Τεν Χάαγκ δεν θα τον ξεκινούσε βασικό και θα τον άφηνε στον πάγκο.

«Δεν μπορείς να βγάλεις απλά τον Κασεμίρο. Αλλά το έκανε στο τέλος, στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Έφυγε στην προθέρμανση. Δεν τραυματίστηκε, ωστόσο.

Είδε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει και μετά σκέφτηκε: τότε θα κάτσω στην κερκίδα. Ήταν υγιής για να αγωνιστεί. Αυτή ήταν απλά μία επιλογή του προπονητή», ανέφερε ο 37χρονος εξτρέμ στην εκπομπή «Ziggo Sport Rondo».

Ο Κασεμίρο έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με τη Γιουνάιτεντ, αλλά το μέλλον του είναι αβέβαιο. Αν μάλιστα ισχύει και η αποκάλυψη του Άμραμπατ, τότε ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου.