Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο: Παρελθόν από την Πόρτο ο Κονσεϊσάο -  Πάει στη Μαρσέιγ (pic)

Επίσημο: Παρελθόν από την Πόρτο ο Κονσεϊσάο – Πάει στη Μαρσέιγ (pic)

Ο Πορτογάλος τεχνικός κι άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ αποτελεί παρελθόν από την Πόρτο και όπως όλα δείχνουν θα γίνει ο νέος προπονητής της Μαρσέιγ.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αποτελεί από σήμερα και τυπικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Πόρτο, μετά από επτά χρόνια στον πάγκο των «δράκων».

Ο Πορτογάλος τεχνικός κι άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ αποτελεί παρελθόν από το «Ντραγκάο», όπως σχετικά ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος του Οπόρτο.

Ο Κονσεϊσάο κατέκτησε με τους «δράκους» τρία πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα Πορτογαλίας, ωστόσο δεν ήταν στα πλάνα του νέου πρόεδρου της ομάδας, Αντρέ Βίλας-Μπόας, και αποχώρησε, παρότι είχε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028. Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ ήδη έχει συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μαρσέιγ.

Αιχμές από τον Κονσεϊσάο

«Τα πρόσφατα γεγονότα, δηλαδή η παραβίαση της εμπιστοσύνης σε ένα μέλος της τεχνικής μου ομάδας, η παρέμβαση στην ακεραιότητα και τη συνοχή της εν αγνοία μου, με αφήνουν εξουθενωμένο και απογοητευμένο. Πάντα με καθοδηγούσε η αμεσότητα και η πίστη. Σύντομα θα δημοσιοποιήσω και θα πω την αλήθεια των γεγονότων», ανέφερε ο Κονσεϊσάο λίγες ώρες πριν αποχώρησή του από την Πόρτο.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα είναι παραβίαση αξιών και προδοσία από άλλους που θα με κάνουν να αμφισβητώ τις δικές μου αξίες και τον λόγο μου. Όπως είχα υποσχεθεί, φεύγω από την Πόρτο με την ίδια αξιοπρέπεια με την οποία μπήκα. Δεν ήταν για τα χρήματα για τα οποία ήρθα εδώ και δεν είναι χρήματα με τα οποία θέλω να φύγω. Φεύγω με την αίσθηση του καθήκοντος εκπληρωμένη. Είναι 17 τίτλοι που αφήνω ως συνεισφορά, από το εθνικό πρωτάθλημα νεανίδων το 1991/92, μέχρι το τελευταίο Κύπελλο Πορτογαλίας».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024