Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Καλύτερο γκολ της σεζόν στο Champions League η… οβίδα του Βαλβέρδε κόντρα στη Σίτι (vid)

Καλύτερο γκολ της σεζόν στο Champions League η… οβίδα του Βαλβέρδε κόντρα στη Σίτι (vid)

Η UEFA ανέδειξε το γκολ του Φεντερίκο Βαλβέρδε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, ως το κορυφαίο της σεζόν στο Champions League.

Άλλη μία σεζόν στο Champions League ολοκληρώθηκε, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κυριαρχεί ξανά και να κατακτά την κούπα με τα μεγάλα… αυτιά, επικρατώντας της Μπορούσια Ντόρτμουντ με 2-0 στον μεγάλο τελικό του Λονδίνου και του «Γουέμπλεϊ».

Οι Μαδριλένοι έφτασαν τα 15 τρόπαια στην ιστορία τους, όμως οι πρωτιές δεν σταματούν. Κι αυτό γιατί και οι παίκτες τους ατομικά παίρνουν το ένα βραβείο μετά το άλλο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Φεντερίκο Βαλβέρδε, με την UEFA να αναδεικνύει το εντυπωσιακό του γκολ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ως το καλύτερο της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο Champions League.

Ένα από τα ωραιότερα γκολ των τελευταίων ετών στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Δείτε το γκολ:

Παίκτης της χρονιάς ο Βινίσιους – Τέσσερις της Ρεάλ Μαδρίτης στην καλύτερη ενδεκάδα του Champions League

H επιτροπή των Τεχνικών Παρατηρητών της UEFA ανακήρυξε το Βραζιλιάνο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, ως τον παίκτη της σεζόν 2023/24 UEFA Champions League.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έκανε μια σειρά από εντυπωσιακές εμφανίσεις για την Βασίλισσα σε όλη τη νικηφόρα διαδρομή της, σημειώνοντας έξι γκολ συνολικά, συμπεριλαμβανομένου εκείνου στον τελικό εναντίον της Ντόρτμουντ.

Επίσης ο Άγγλος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλινγκχαμ, αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νεαρός παίκτης της σεζόν στο Champions League 2023/24. Ο Άγγλος διεθνής πραγματοποίησε μία ονειρική σεζόν-ντεμπούτο στην ισπανική πρωτεύουσα, με αποκορύφωμα τον θρίαμβο του Σαββάτου στο Champions League εναντίον της πρώην ομάδας του, Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η κυριαρχία των μερένχες συνεχίστηκε και στην καλύτερη ενδεκάδα του τουρνουά, όπου έχουν συνολικά 4 παίκτες με τους Βινίσιους, Μπέλινγκχαμ, Ρούντιγκερ και Καρβαχάλ, να βρίσκονται σε αυτή. Η κορυφαία 11αδα της σεζόν 2023/24: Κόμπελ, Καρμπαχάλ, Ρούντιγκερ, Χούμελς, Μάατσεν- Βιτίνια, Μπέλιγχαμ, Ζάμπιτζερ – Φόντεν, Κέιν, Βινίσιους

Sports in

Ίπσουιτς – Λίβερπουλ 0-2: Ξεκίνημα με νίκη στην μετά Κλοπ εποχή

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο της Λίβερπουλ, με τους «Reds» να επικρατούν 2-0 στην έδρα της Ίπσουιτς – Γκολ και ασίστ ο Σαλάχ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024