Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Σάρι απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού»

«Ο Σάρι απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού»

Αποκάλυψη απο την Ιταλία για τον Μαουρίσιο Σάρι και την απάντηση του στον Γιάννη Αλαφούζο.

Ψυχρολουσία από την Ιταλία στην καρδιά του καύσωνα για τον Παναθηναϊκός. Ο Μαουρίσιο Σάρι φέρεται να απάντησε αρνητικά στην μεγάλη πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου προκειμένου να αναλάβει το Τριφύλλι για την επόμενη τριετία. Την αποκάλυψη για το «οχι» του 65χρονου προπονητή έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Δώδεκα εκατ ευρώ net για τρία χρόνια. Συν τέσσερα εκατ ευρώ για το επιτελείο του. Και με βάση όσα έχουν διαρρεύσει; το οκ προκαταβολικά για ένα πολύ μεγάλο μεταγραφικό μπάτζετ. Αυτά έδινε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Μαουρίσιο Σάρι.

Ο άλλοτε τεχνικός της Νάπολι, της Τσέλσι, της Γιουβέντους και της Λάτσιο φαίνεται πως δεν ενδιαφέρεται να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Κάπως έτσι; Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία οι Πράσινοι θα πρέπει να ψάξουν αλλού για τον προπονητή τους. Και μάλιστα με την υποσημείωση πως στις 15 Ιούνη ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν. Φυσικά η ιστορία αυτή διαβάζεται και… ανάποδα.

Προφανώς είναι «ήττα» το όχι του Μαουρίσιο Σάρι, αλλά όταν έχεις να διαθέσεις ένα τόσο μεγάλο μπάτζετ τότε προφανώς μπορείς να αναζητήσεις κάτι αντίστοιχο. Απομένει να φανεί ποια θα είναι η εναλλακτική που έχουν στο Τριφύλλι, μετά την αρνητική απάντηση του έμπειρου τεχνικού, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει στη γειτονική χώρα ο έγκυρος δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Άμεση διάψευση από τον Παναθηναϊκό

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, για την αρνητική απάντηση του Σάσρι στην πρόταση των πράσινων, ο Παναθηναϊκός διέψευσε την εξέλιξη αυτή, τονίζοντας πως ακόμα ο Ιταλός προπονητής δεν έχει δώσει την τελική του απάντηση. Αυτή η πληροφορία τονίζεται και από τον Ιταλό δημοσιογράφο Αλφρέδο Πεντουλά.

Sports in

Επίσημο: Ο Έσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Αργεντινής

Ο Σαντιάγο Έσε είναι και επίσημα στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024