Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ με τα ονόματα που έχουν γραφτεί να είναι αρκετά με αποκορύφωμα τον Μαουρίτσιο Σάρι. Η «Equipe» έρχεται να αποκαλύψει πως ο Πράσινοι κινήθηκαν και κατέθεσαν πρόταση στον Μπρουνό Ζενεσιό για να αναλάβει την ομάδα.

Σύμφωνα με τους Γάλλους λοιπόν, ο 57χρονος τεχνικός απάντησε αρνητικά, καθώς ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να είναι σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Κάτι που είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει, αφού όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στον πάγκο της Λιλ, μετά την αποχώρησή του από τη Ρεν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις επαφές με υποψήφιους στόχους, με τους Ιταλούς να είναι… μοιρασμένοι όσον αφορά στην περίπτωση του Μαουρίσιο Σάρι. Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο το μεσημέρι ανέφερε ότι ο Ιταλός προπονητής απάντησε αρνητικά στην πρόταση που είχε κάνει το Τριφύλλι, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Αλφρέδο Πεντουλά έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει απαντήσει ακόμα στους Πράσινους.