Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Σήμερα η απάντηση Σάρι, έτοιμες οι εναλλακτικές λύσεις

Παναθηναϊκός: Σήμερα η απάντηση Σάρι, έτοιμες οι εναλλακτικές λύσεις

Σήμερα (4/6) αναμένεται να απαντήσει στην πρόταση συνεργασίας του Παναθηναϊκού ο Μαουρίσιο Σάρι – Έτοιμες να ενεργοποιηθούν εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση αρνητικής απάντησης.

Σε ρυθμούς Μαουρίσιο Σάρι κινούνται στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει την πρότασή τους στον Ιταλό τεχνικό και αναμένεται μέσα στην ημερά να δώσει την τελική του απάντηση.

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, ο Παναθηναϊκός έχει προσφέρει στον Σάρι τριετές κλειστό συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 12 εκατομμυρίων ευρώ και σημαντικά μπόνους επίτευξης στόχων. Στο ποσό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται οι αποδοχές των συνεργατών του, που όπως είναι φυσικό, θα ζητήσει να φέρει την δική του ομάδα.

Τι τον «κρατά» από το να πει το… ναι

Πέρα από το γεγονός πως δεν… τρελαίνεται για το ελληνικό πρωτάθλημα, υπάρχουν και οικογενειακοί λόγοι που ο Σάρι εξετάζει ακόμη τις επιλογές του.

Όπως γράφεται στην στην Ιταλία, ο πατέρας του αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ο Σάρι θα ήθελε να είναι κοντά του, όπως συμβαίνει τους τελευταίους μήνες.

Οι άλλοι… μνηστήρες

Μπορεί η πρόταση του Παναθηναϊκού να θεωρείται από τα ιταλικά Μέσα από τις καλύτερες που έχει, ωστόσο δεν «παίζουν» μόνοι τους οι «πράσινοι».

Η Μπολόνια που ενδιαφέρεται δεν έχει ακόμη κάνει για την ώρα κάποια πρόταση, καθώς και το ενδιαφέρον της Λέστερ έχει μείνει στα… λόγια χωρίς να υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Την ίδια ώρα, το όνομά του συνδέθηκε με την Φιορεντίνα, ωστόσο κατέληξε σε άλλον προπονητή.

Σήμερα ξεκαθαρίζει

Όποια και αν είναι η απάντηση του Σάρι στον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως σήμερα θα υπάρχει κατάληξη στο θέμα προπονητή. Είτε ο Σάρι θα πει το μεγάλο «ναι», με τον Παναθηναϊκό να τον «κλείνει» είτε οι «πράσινοοι» θα ενεργοποιήσουν τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν προετοιμάσει.

Sports in

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι το All-Star του ΜLS

Δίχως την παρουσία του Λιονέλ Μέσι θα πραγματοποιηθεί το All Star του φετινού MLS.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024