Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Μαρινάκης: Αξίζαμε το Conference League, παίξαμε με μεγάλες ομάδες (vid)

Βαγγέλης Μαρινάκης: Αξίζαμε το Conference League, παίξαμε με μεγάλες ομάδες (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού παρευρέθηκε στα «Posidonia 2024» και μίλησε για τη σπουδαία επιτυχία του πειραϊκού συλλόγου.

Την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στα «Posidonia 2024» γνώρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον κόσμο να χειροκροτεί και να υποκλίνεται στον ηγέτη του Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών στο πλαίσιο της εκδήλωσης μίλησε για την κατάκτηση του Europa Conference League από τους Ερυθρόλευκους, αλλά και για την αντίστοιχη του UEFA Youth League από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

«Το αξίζαμε, παίξαμε με μεγάλες ομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του Conference League, ενώ αναφερόμενος στην αντίστοιχη σπουδαία επιτυχία των Νέων, τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της UEFA που μία ομάδα κατακτά και τους δύο τίτλους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Η ομάδα νέων κατέκτησε το Youth League του Champions League της UEFA, και για πρώτη φορά στην ιστορία της UEFA, μία ομάδα κερδίζει και τους δύο τίτλους. Αλλά δεν είναι τόσο νέο, 19 ετών στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν είναι κάποιος μικρός. Θέλω να πω, όλες αυτές οι ομάδες που παίξαμε, η Μπάγερν, η Μιλάνο, στην ανδρική ομάδα, έχουν τουλάχιστον ένα ελάχιστο από τρεις έως έξι παίκτες 18 και 19 ετών στην πρώτη ομάδα. Νομίζω ότι αυτό ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα, αλλά δείχνει ότι αυτό προκύπτει από τη σκληρή δουλειά στην ακαδημία. Και νομίζω ότι αυτό είναι το μέλλον για τις ομάδες, είναι πολύ καλό για τη χώρα».

Για το Europa Conference League: «Ήταν καλό και το αξίζαμε, παίξαμε με πολλές μεγάλες ομάδες. Την Άστον Βίλα, τη Φενέρ, τη Φιορεντίνα. Είναι ομάδες επιπέδου Champions League και τα πήγαμε καλά», ανέφερε ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Όσο για το ζήτημα του γηπέδου της Νότινχαμ Φόρεστ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπογράμμισε για άλλη μια φορά ότι σκοπός του παραμένει να αποκτήσει μεγαλύτερης χωρητικότητας γήπεδο η ομάδα: «Θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τη χωρητικότητα, παίρνοντας την άδεια από το Τοπικό Συμβούλιο, διαφορετικά έχουμε βρει μια περιοχή όπου μπορούμε να χτίσουμε γήπεδο με χωρητικότητα 50.000 ή 55.000 θεατές που θα αλλάξει όλη την περιοχή. Πολύ σύντομα θα πρέπει να αποφασίσουμε. Αλλά σίγουρα θα προχωρήσουμε με αυτό το μεγάλο σχέδιο».

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024