Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς εναντίον Αλκαράθ για μία θέση στους «4» του Roland Garros

Τσιτσιπάς εναντίον Αλκαράθ για μία θέση στους «4» του Roland Garros

Τσιτσιπάς και Αλκαράθ θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» σήμερα Τρίτη (4/6, 21:15) με φόντο μία θέση στα ημιτελικά του Roland Garros

Μεγάλη πρόκληση για τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο.9)!

Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει απόψε, βράδυ Τρίτης (4/6, 21:15) τον Κάρλος Αλκαράθ (Νο.3) για τα προημιτελικά του Roland Garros, με φόντο μία θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν στο κεντρικό court του γαλλικού Grand Slam, στο «Philippe-Chatrier», με το ματς να παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και με το οποίο ολοκληρώνεται το αποψινό πρόγραμμα στα χωμάτινα κορτ του Παρισιού.

Μέχρι στιγμής, ο Έλληνας τενίσταςπραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στη διοργάνωση, φτάνοντας μέχρι τους «8» μετά και τις νίκες του επί των Μάρτον Φούτσοβιτς (3-0 σετ), Ντάνιελ Αλτμάιερ (3-1 σετ), Ζιζέν Ζανγκ (3-0 σετ) και Ματέο Αρνάλντι (3-1 σετ). Επίσης, ο Τσιτσιπάς μετράει δύο νίκες και στο διπλό με τον αδερφό του Πέτρο.

Ο «Στεφ» θέλει να βρεθεί για τρίτη φορά στα ημιτελικά του Roland Garros (2020, 2021 οι προηγούμενες) και 7η συνολικά σε Grand Slam. Από την άλλη, ο 21χρονος Ισπανός έρχεται με φόρα στα προημιτελικά της διοργάνωσης, μετρώντας 4 νίκες με συνολικά σετ 12-1.

Ο Αλκαράθ έχει με το μέρος του την προϊστορία με τον Τσιτσιπά, καθώς σεπέντε συναντήσεις τους μετράει ισάριθμες νίκες με συνολικό σκορ 12-3 στα σετ.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Βράζει» η Μέση Ανατολή: Εντολή Νετανιάχου να συνεχιστεί ο πόλεμος με τη Χεζμπολάχ - Πώς αντιδρά η Δύση

Έγιναν δεκάδες πλήγματα εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, η οποία άνοιξε μέτωπο με το Ισραήλ την επόμενη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024