Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Νόμιζε ότι της έκανε ghosting – Μέχρι που ανακάλυψε την οδυνηρή αλήθεια

Νόμιζε ότι της έκανε ghosting – Μέχρι που ανακάλυψε την οδυνηρή αλήθεια

Το ζευγάρι από την Καλιφόρνια σήμερα αξιοποιεί στο έπακρο τον χρόνο του μαζί αφού ένα φρικτό ατύχημα σχεδόν εξαφάνισε τις πιθανότητές του να είναι μαζί.

Ο Cody Bryant και η Haley Woloshen ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στη Χαβάη. Όταν εκείνος εξαφανίστηκε, η Haley νόμιζε ότι της έκανε ghosting μέχρι που ανακάλυψε την οδυνηρή αλήθεια.

Το ζευγάρι από την Καλιφόρνια σήμερα αξιοποιεί στο έπακρο τον χρόνο του μαζί αφού ένα φρικτό ατύχημα σχεδόν εξαφάνισε τις πιθανότητές του να είναι μαζί.

Ο Cody και η Haley γνωρίστηκαν στη Χαβάη το 2022. Ήρθαν αμέσως κοντά αφού ανακάλυψαν ότι ζούσαν μόλις ένα μίλι μακριά ο ένας από τον άλλο πίσω στο Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι πέρασε αρκετές εβδομάδες μαζί προτού ο Cody σταματήσει ξαφνικά να απαντά στα μηνύματα της Haley, με αποτέλεσμα να πιστέψει ότι της έκανε ghosting.

Η πραγματικότητα ωστόσο ήταν πολύ διαφορετική και πολύ πιο οδυνηρή. Ο Cody είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε το μοτοποδήλατό του στην Ίμπιζα και υπέστη σοβαρά τραύματα που τον έθεσαν σε κώμα.

Ο Cody Bryant ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο

Ο Cody Bryant ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο

Η Haley ανακάλυψε την αλήθεια όταν έπεσε πάνω σε μια GoFundMe καμπάνια που είχαν δημιουργήσει οι φίλοι και η οικογένειά του για να καλύψουν το κόστος των ιατρικών εξόδων.

Ο Cody μέσα στο νοσοκομείο

Ο Cody μέσα στο νοσοκομείο

Μετά από μήνες εξαντλητικής αποκατάστασης, το ζευγάρι ήταν και πάλι μαζί. Ωστόσο, η Haley σύντομα έμαθε ότι ο Cody είχε μια τραυματική εγκεφαλική βλάβη και δεν μπορούσε να θυμηθεί τον χρόνο που είχαν περάσει μαζί.

«Κανείς από εμάς δεν το περίμενε, αλλά τα συναισθήματα άρχισαν να δημιουργούνται. Αστειεύομαι ότι με κέρδισε για δεύτερη φορά» έγραψε ο Cody σε μια ανάρτησή του στο Instagram.

Είχε πια άδεια να επιστρέψει στο σπίτι που μοιραζόταν με τους τρεις συγκατοίκους του, συνεχίζοντας την αποθεραπεία του. Οι γιατροί φοβούνταν ότι ίσως δεν θα περπατούσε ποτέ ξανά.

Ο Cody όμως ήταν αποφασισμένος να νικήσει τις πιθανότητες. Τον Μάρτιο ο Cody και η Haley έβαλαν στόχο τους την κορυφή του ηφαιστείου Acetenango.

Ο Cody με τη Haley

Ο Cody με τη Haley

«Έκανα πολλά ταξίδια σε όλο τον κόσμο πριν από το ατύχημά μου, αλλά δυστυχώς φοβόμουν ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω ξανά» εξηγεί ο Cody.

«Εξακολουθώ να παλεύω με την ισορροπία και τον συντονισμό των μυών, οπότε η κατάβαση σε ολισθηρό, απότομο, ανώμαλο έδαφος είχε ως αποτέλεσμα πολλά γλιστρήματα και πτώσεις. Ευτυχώς οι cheerleading δεξιότητες της Haley ήταν χρήσιμες για να ελαχιστοποιηθεί ο αντίκτυπος.

Κάθε βήμα ήταν μια νίκη και το να φτάνω στην κορυφή σήμαινε περισσότερα από όσα μπορώ να εκφράσω με λόγια. Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να ανεβαίνω βουνά σαν αυτό (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στην ανάρρωσή μου».

Με τα μεγάλα βήματα ήρθαν ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις, τις οποίες ο Cody εξήγησε μέσα από νέες του αναρτήσεις.

Ο Cody με τη Haley

Ο Cody με τη Haley

«Η θετικότητά μου με έχει φτάσει μέχρι εδώ και δεν θέλω να το χάσω, αλλά θα είμαι πιο διαφανής για τις αόρατες δυσκολίες. Η πρόταση ‘μακάρι να μου έλειπαν τα άκρα αντί να είχα τραυματισμένο εγκέφαλο’ έχει εμφανιστεί στο ημερολόγιό μου περισσότερες από μία φορές. Το να χάνεις το μυαλό σου είναι τρομερό».

Οι στόχοι του Cody Bryant

Ο Cody έχει διατηρήσει τις περισσότερες από τις μακροπρόθεσμες αναμνήσεις του, αλλά τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζονται από κενά. Δεν μπορεί να θυμηθεί το μοιραίο ταξίδι στην Ευρώπη που τον άφησε σε κώμα, ούτε τον επόμενο χρόνο.

«Ο εγκέφαλός μου δεν αποθηκεύει πια, οπότε χρησιμοποιώ σημειώσεις για τα πάντα» εξήγησε. «Η προσοχή μου είναι φευγαλέα, έτσι συχνά χάνω τα ίχνη του τι κάνω. Βασίζομαι αυστηρά στο ρολόι γιατί η έμφυτη αίσθηση του χρόνου μου είναι αρκετά φτωχή.

Ο εγκεφαλικός τραυματισμός διαπερνά όλη μου τη ζωή» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Ο Cody συνεχίζει να επικεντρώνεται στην ανάρρωσή του μέσω ψυχοθεραπείας, ασκήσεων μνήμης, διαλογισμού και άλλων θεραπειών.

Οι στόχοι στον ορίζοντα περιλαμβάνουν την εκ νέου εκμάθηση του να γράφει, να τρέχει και να κολυμπά. Ο Cody όμως πάνω απ’ όλα αρνείται να εγκαταλείψει την ελπίδα.

«Πάντα πίστευα ότι η νοοτροπία ενός ανθρώπου είναι τόσο ισχυρή και η ανάρρωσή μου ενίσχυσε αυτή την πεποίθηση».

Sports in

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το νέο του πούλμαν (pics)

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το πούλμαν της νέας σεζόν, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό και φυσικά… ερυθρόλευκο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024