Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μίντλετον: Αλλάζουν τα πριγκιπικά της καθήκοντα μετά τις χημειοθεραπείες;

Κέιτ Μίντλετον: Αλλάζουν τα πριγκιπικά της καθήκοντα μετά τις χημειοθεραπείες;

Ο ρόλος της Κέιτ Μίντλετον μέσα στη βρετανική βασιλική οικογένεια μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο

Με τις φήμες να οργιάζουν για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον και τον κόσμο να εξακολουθεί να βρίσκεται στο σκοτάδι, πηγή κοντά στα βρετανικά ανάκτορα υποστηρίζει πως, όταν επιστρέψει στα καθήκοντά της, ο ρόλος της δεν θα είναι ο ίδιος.

«Ο ρόλος της Κέιτ Μίντλετον μέσα στη βρετανική βασιλική οικογένεια μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο και την προληπτική χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται», υποστήριξε η πηγή που επικαλείται το Us Weelky.

Tο Παλάτι του Μπάκιγχαμ «επανεξετάζει τα καθήκοντά της, ποια δηλαδή θα μπορέσει να φέρει εις πέρας όταν επιστρέψει στη δημόσια σκηνή»

Η πριγκίπισσας της Ουαλίας βρισκόταν πάντα στο επίκεντρο των βασιλικών καθηκόντων μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, όμως, «ίσως τώρα να μην επιστρέψει ποτέ στον ρόλο που την είχαμε συνηθίσει πριν», δήλωσε η ίδια πηγή.

Μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο και την προληπτική χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αυτή τη στιγμή «επανεξετάζει τα καθήκοντά της, ποια δηλαδή θα μπορέσει να φέρει εις πέρας όταν επιστρέψει στη δημόσια σκηνή».

Παράλληλα, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Ρίτσαρντ Φίτζγουιλιαμς επισημαίνει πως, όταν η Κέιτ Μίντλετον θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα, «θα ακολουθήσει πιστά τις ιατρικές συμβουλές και το πρόγραμμά της θα είναι πολύ ισορροπημένο».

Το ρεπορτάζ του Us Weekly έρχεται μετά τις πληροφορίες της εφημερίδας Daily Beast ότι η Κέιτ Μίντλετον ενδέχεται να μην εμφανιστεί δημόσια ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας έως την έλευση του 2025 και μετά τις δηλώσεις της βιογράφου της πριγκίπισσας Νταϊάνα ότι είναι πολύ άρρωστη.

«Η Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ άρρωστη»

Η λαίδη Κολίν Κάμπελ υποστήριξε πως η κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ χειρότερη από ό,τι πίστευε κανείς.

«Η Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ άρρωστη», υπογράμμισε η Κολίν Κάμπελ, σύμφωνα με τη Marca.

«Η θεραπεία είναι εξαντλητική. Πρέπει να αφήσει τον εαυτό της να αναρρώσει και να μπορέσει να φροντίσει τα τρία της παιδιά που είναι πολύ μικρά. Είναι τόσο απλό, είναι πολύ άρρωστη για να είναι δραστήρια», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024