Βοηθός τριών κορυφαίων μοντέλων του OnlyFans αποκάλυψε τον τρόπο που αλληλεπιδρούν με τους θαυμαστές τους καθώς και πώς μοιάζει μια ημέρα τους στη δουλειά.

Σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, η διαχείριση μιας σελίδας στο OnlyFans είναι αρκετά απαιτητική.

Με χιλιάδες ανθρώπους να έχουν εγγραφεί και να περιμένουν να δουν κάθε σας κίνηση, δεν είναι περίεργο που μερικές φορές χρειάζεται ένας βοηθός.

«Ξέρω πολλά περισσότερα για το κάτω μέρος απ’ όσα με ενδιαφέρουν… ρωτήστε με ο,τιδήποτε» έγραψε στο Reddit η βοηθός.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή σχετικά με αυτό το ανεξερεύνητο πεδίο καριέρας και φαίνεται ότι ο κόσμος ήταν πολύ περίεργος να μάθει περισσότερα.

Κάποιος ρώτησε εάν οι βοηθοί στέλνουν πρώτοι στους θαυμαστές ή απαντούν μονάχα όταν στείλουν μήνυμα στο εκάστοτε μοντέλο.

«Πρέπει να γνωρίζεις ακριβώς τι θέλουν, τι χρειάζονται και για τι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν οι πελάτες σου»

Η ίδια εξήγησε ότι εξαρτάται εντελώς από τον πελάτη, αλλά οι περισσότεροι έχουν ένα «σύστημα προτεραιότητας».

«Για παράδειγμα, ένα μοντέλο προέρχεται από το MyFreeCams, οπότε έχει ένα premium club εκεί, αυτοί οι τύποι πληρώνουν επιπλέον για να είναι η κύρια προτεραιότητά της εντός και εκτός σύνδεσης, οπότε τα προφίλ τους είναι σημειωμένα. Δεν τους αγγίζω ποτέ αυτούς», εξήγησε.

Ο μισθός

Φυσικά, σε κάθε δουλειά που βασίζεται σε προμήθειες, ο μισθός κυμαίνεται ανάλογα με το πόσο καλά πάει ο δημιουργός ή η επιχείρηση εκείνη τη στιγμή.

Απαντώντας σε ένα σχόλιο, είπε: «Βγάζω το 30% από ό,τι πουλάω συν ένα εβδομαδιαίο ποσοστό».

«Ο μικρότερος μισθός είναι 3 χιλιάδες ευρώ, ο μεγαλύτερος 16 χιλιάδες ευρώ. Ο μέσος όρος είναι 5 χιλιάρικα», αποκάλυψε.

Ένα άτομο αμφισβήτησε τη διάρκεια μιας καριέρας στο OnlyFans και η ίδια εξήγησε ότι εξαρτάται από το εάν είσαι απλά ένα όμορφο πρόσωπο.

«Εξαρτάται επιπλέον εάν είσαι σε θέση να διευθύνεις μια επιχείρηση και γνωρίζεις ακριβώς τι θέλουν, τι χρειάζονται και για τι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν οι πελάτες σου», πρόσθεσε.

«Πρέπει να προσαρμόζεσαι με τη βιομηχανία, αλλιώς θα μείνεις πίσω», κατέληξε η ίδια.