Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Καρέ καρέ η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει μέσα στις καταλήψεις σε Εξάρχεια και Άγιο Παντελεήμονα

Καρέ καρέ η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει μέσα στις καταλήψεις σε Εξάρχεια και Άγιο Παντελεήμονα

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πανό, ξύλινα κοντάρια, αντιασφυξιογόνες μάσκες και κράνη.

Η ΕΛΑΣ έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες από την διπλή επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης για την εκκένωση κτηρίων που βρίσκονταν υπό κατάληψη σε Εξάρχεια και Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο εκτέλεσης σχετικών εισαγγελικών παραγγελιών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης και των Ο.Π.Κ.Ε.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 3 πανό,
  • 28 ξύλινα κοντάρια,
  • 8 αντιασφυξιογόνες μάσκες,
  • 9 κράνη,
  • 11 τεμάχια υφάσματος,
  • μπλούζα και γάντι

Παράλληλα, από συνεργείο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. διαπιστώθηκε ότι στο κτίριο στον Άγιο Παντελεήμονα λάμβανε χώρα ρευματοκλοπή, ενώ από τους αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε προσαγωγή -8- ατόμων, που εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση από αυτό. Τα κτίρια αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι προέβησαν σε ενέργειες ασφάλισής τους.

Δείτε την επιχείρηση της αστυνομίας:

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από τις καταλήψεις:

ΕΛΑΣ: Καρέ καρέ η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει μέσα στις καταλήψεις σε Εξάρχεια και Άγιο Παντελεήμονα ΕΛΑΣ: Καρέ καρέ η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει μέσα στις καταλήψεις σε Εξάρχεια και Άγιο Παντελεήμονα ΕΛΑΣ: Καρέ καρέ η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει μέσα στις καταλήψεις σε Εξάρχεια και Άγιο Παντελεήμονα ΕΛΑΣ: Καρέ καρέ η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει μέσα στις καταλήψεις σε Εξάρχεια και Άγιο Παντελεήμονα ΕΛΑΣ: Καρέ καρέ η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει μέσα στις καταλήψεις σε Εξάρχεια και Άγιο Παντελεήμονα ΕΛΑΣ: Καρέ καρέ η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει μέσα στις καταλήψεις σε Εξάρχεια και Άγιο Παντελεήμονα ΕΛΑΣ: Καρέ καρέ η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει μέσα στις καταλήψεις σε Εξάρχεια και Άγιο Παντελεήμονα ΕΛΑΣ: Καρέ καρέ η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει μέσα στις καταλήψεις σε Εξάρχεια και Άγιο Παντελεήμονα

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024