Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Συνελήφθη 60χρονος για τη φωτιά στο Λευκοχώρι - Του επιβλήθηκε πρόστιμο άνω των 3.000 ευρώ

Κρήτη: Συνελήφθη 60χρονος για τη φωτιά στο Λευκοχώρι – Του επιβλήθηκε πρόστιμο άνω των 3.000 ευρώ

Έκαιγε υπολείμματα καλλιεργειών εντός αντιπυρικής περιόδου

Ένας 60χρονος που έκαιγε κλαδιά στην περιοχή του Λευκοχωρίου και είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να επεκταθεί και να κάψει δασική έκταση συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (5/6) από τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3,375 ευρώ, για καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός αντιπυρικής περιόδου.

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Τρίτης (4/6) και κατέκαψε δασική έκταση και αγροτικές καλλιέργειες.

Στο σημείο έσπευσε από την πρώτη στιγμή ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, με 9 οχήματα και 36 άνδρες.

Eπιβολή διοικητικών προστίμων σε Ρόδο και Λάρισα

Επίσης, διοικητικά πρόστιμα επιβλήθηκαν σε άτομα στη Ρόδο και στη Λάρισα για καύση ξηρών χόρτων και αγροτικές εργασίες. Συγκεκριμένα:

  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.250€, χθες 3 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ρόδου σε αλλοδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Κρεμαστή στον Δήμο Ρόδου, στη νήσο Ρόδο.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 781€, σήμερα 4 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ελασσόνας σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε αγροτικές εργασίες εντός αγροτεμαχίου με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη σε ξηρά χόρτα, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Λιβαδίου του Δήμου Ελασσόνας στην Λάρισα.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 781€, σήμερα 4 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ελασσόνας σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε αγροτικές εργασίες εντός αγροτεμαχίου με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη σε ξηρά χόρτα, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Ολυμπιάδας του Δήμου Ελασσόνας στην Λάρισα.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024