Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ένας 41χρονος στον Βόλο ο οποίος χθες το απόγευμα μπήκε σε οίκο ανοχής και επειδή δεν του προσφέρθηκαν οι υπηρεσίες που ζήτησε αποπειράθηκε να βιάσει την ιερόδουλη.

Ο νεαρός άνδρας φέρεται να έγινε πιεστικός με τρόπο απειλητικό προτού της επιτεθεί με σκοπό να την βιάσει

Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού και της φθοράς ξένης περιουσίας, ενώ κατά τη διάρκεια της κράτησής του έσκισε τα ρούχα του και φώναζε σε κατάσταση πανικού.

Όπως αναφέρει ο taxydromos.gr, ο 41χρονος με καταγωγή από την Αλβανία πήγε στον οίκο ανοχής στην οδό Μπόρελ ζητώντας συγκεκριμένες υπηρεσίες που η εργαζόμενη αρνήθηκε να προσφέρει. Τότε άρχισε να της φωνάζει και να την απειλεί προτού αποπειραθεί να την βιάσει, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ίδια στους αστυνομικούς.

Επικράτησε πανικός, ενώ οι φωνές της γυναίκας έφταναν μέχρι τον δρόμο με αποτέλεσμα την άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας.

Το χρονικό

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης. Ήταν τέτοιας έντασης οι φωνές που ακούγονταν από τον οίκο ανοχής, που άνθρωποι από γειτονικές επιχειρήσεις βγήκαν στην οδό Μπορέλ και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβη.

Ο νεαρός άνδρας φέρεται να έγινε πιεστικός με τρόπο απειλητικό, με την ίδια να καλεί σε βοήθεια βάζοντας τις φωνές.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και σταθμός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, η οποία διενεργεί την προανάκριση.