Στη Draculis γνωρίζουν ότι όσο πιο σύντομα, αποκτήσετε το δικό σας αναβατόριο σκάλας, τόσο πιο γρήγορα θα ανακτήσετε την ελευθερία και την αυτονομία σας, αξιοποιώντας την καθημερινότητά σας. Αντιπροσωπεύοντας την Stannah τη Νο1 εταιρία παγκοσμίως που κατασκευάζει αναβατόρια σκάλας, η ασφάλειά σας είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητα για τη Draculis!

Είναι σχεδιασμένα για να βοηθούν όλους τους χρήστες με κινητικές δυσκολίες ή ΑΜΕΑ, ανεξαρτήτως ηλικίας προκειμένου να χρησιμοποιούν τα σκαλοπάτια εύκολα, χωρίς φόβο, κόπο ή τον κίνδυνο πτώσης. Διαβάστε μερικά από τα πλεονεκτήματά τους:

  • Αποτρέπουν τις πτώσεις.
    Στη Draculis θέλουν να είναι σίγουροι, πως θα είστε ασφαλείς μέσα στο σπίτι σας. Μπορεί να παίρνετε ήδη κάποια μέτρα για να αποφύγετε μια ενδεχόμενη πτώση από τα σκαλοπάτια, αλλά κανένα από αυτά δεν σας προσφέρει την ίδια ασφάλεια από ένα κάθισμα σκάλας. 
  • Σας προσφέρουν ηρεμία.
    Χωρίς φόβο για τα σκαλοπάτια, θα ξέρετε πλέον ότι η μετακίνηση γίνεται με ασφάλεια στη σκάλα, μέσα στο σπίτι σας. Τα αναβατόρια σκάλας, θα σας δώσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα νιώθετε πιο ελεύθεροι, γνωρίζοντας ότι πλέον θα μπορείτε να είστε ήσυχοι εσείς και τα οικεία σας πρόσωπα & κυρίως χωρίς κανένα άγχος. 
  • Σας ξαναδίνουν την ανεξαρτησία σας.
    Με ένα αναβατόριο σκάλας της Draculis, εξοικονομείτε την ενέργεια που χρησιμοποιούσατε για να ανεβαίνετε ή να κατεβαίνετε τη σκάλα σας. Φανταστείτε λοιπόν, πόσα άλλα πράγματα θα μπορείτε τώρα να κάνετε. 
  • Τοποθετούνται γρήγορα και απλά.
    Η εγκατάστασή του αναβατορίου σκάλας με καρέκλα, απαιτεί λιγότερο από μία ημέρα, οπότε θα έχετε πάλι το σπίτι σας διαθέσιμο, μέσα σε ελάχιστο χρόνο. 
  • Τα αναβατόρια σκάλας είναι πιο οικονομικά.
    Και σίγουρα είναι η πιο εύκολη και οικονομική λύση από την επιλογή της μετακόμισης. Σας προσφέρουν πρόσβαση με άνεση σε όλους τους χώρους, χωρίς να περιορίζεστε αποκλειστικά στο ισόγειο του σπιτιού σας. 
  • Χωρίς οικοδομικές άδειες, ούτε βαριές εργασίες.
    Ίσως να σας προβληματίζει η ταλαιπωρία της αγοράς και εγκατάστασης ενός αναβατορίου σκάλας. Μπορεί να νομίζετε ότι η εγκατάσταση θα απαιτεί βαριές εργασίες, μεγάλη αναστάτωση και τροποποιήσεις στο σπίτι σας. Τα καλά νέα είναι πως η εγκατάσταση, γίνεται απευθείας στις σκάλες σας, χωρίς μερεμέτια και χωρίς καμία αναστάτωση για εσάς, το σπίτι σας και τους υπόλοιπους ενοίκους. 
  • Δεν προκαλούν ζημιές στο σπίτι σας.
    Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Draculis ανοίγουν απλώς μερικές μικρές τρύπες στις σκάλες σας και τοποθετούν το αναβατόριο σκάλας. Δεν προκαλούνται μόνιμες βλάβες ή ζημιές και οι τεχνικοί της εταιρίας καθαρίζουν πάντα τον χώρο μετά την εγκατάσταση. 
  • Δεν σας επιβαρύνουν οικονομικά.
    Η λειτουργία ενός αναβατορίου σκάλας είναι πολύ προσιτή και οικονομική. Για να σας φέρουμε ένα παράδειγμα, κοστίζει λιγότερο από τη λειτουργία ενός βραστήρα. 
  • Τα αναβατόρια σκάλας είναι ευέλικτα.
    Ανεξάρτητα από το πόσο στενή είναι η σκάλα σας ή τη μορφή της (ευθεία ή κυκλική) ή την κλίση της, στη Draculis μπορούν να σας προσφέρουν ένα αναβατόριο προσαρμοσμένο τέλεια σε αυτήν. Το ίδιο ισχύει κι αν θέλετε να έχετε ασφαλή πρόσβαση και σε εξωτερικές σκάλες.

H Draculis έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 7.250 εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα παρέχει εγγύηση 10 ετών και εγγυάται, ότι με την αγορά ενός αναβατορίου σκάλας, θα αρχίσετε πάλι να χρησιμοποιείτε τα σκαλοπάτια σας άνετα, χωρίς πόνους στα γόνατα ή τη μέση και κυρίως χωρίς κανένα άγχος.

Η επόμενή σας κίνηση! Επικοινωνήστε τώρα με τη Draculis και άμεσα ο σύμβουλος μηχανικός θα είναι κοντά σας για να ακούσει τις ανάγκες σας. Αφού μετρήσει και μελετήσει τις διαστάσεις της σκάλας σας, θα προτείνει το κατάλληλο μοντέλο για εσάς και θα ετοιμάσει Δωρεάν εξατομικευμένη Μελέτη & Εκτίμηση Κόστους του χώρου σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφτείτε την έκθεση της εταιρίας στη Μεταμόρφωση – Ικαρίας 2, όπου θα δείτε από κοντά όλα τα προϊόντα και θα μπορέσετε να τα δοκιμάσετε, προκειμένου να επιλέξετε το αναβατόριο σκάλας, που ταιριάζει στην αισθητική, στις ανάγκες σας και στον προσωπικό σας χώρο.

Draculis Lift: Ικαρίας 2, 144 51 Μεταμόρφωση Αττικής Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 2841189 & 210 2842018

https://draculis.gr

info@draculis.gr

https://www.instagram.com/draculis.gr

https://www.facebook.com/draculis.gr