Ο Άλεκ Πίτερς πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με την φανέλα του Ολυμπιακού στην Euroleague κάτι που αναγνωρίστηκε και από την Ένωση Παικτών της Λίγκας, η οποία τον ανέδειξε ως τον πιο βελτιωμένο παίκτη της σεζόν 2023-24.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μέτρησε 13.1 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο σε 40 παιχνίδια, στα οποία αγωνίστηκε στην Euroleague φέτος.

Ενδεικτικά, την περασμένη αγωνιστική περίοδο μέτρησε 4.6 πόντους και 2.5 ριμπάουντ σε 37 παιχνίδια στη EuroLeague, έχοντας βέβαια μπροστά του έναν παίκτη σαν τον Σάσα Βεζένκοφ που ήταν ο περυσινός ΜVP της διοργάνωσης. Η άνοδος στους εφετινούς μέσους όρους του αλλά και γενικότερα στις επιδόσεις του είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση για τον Πίτερς:

Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού, με τον προπονητή των Πειραιωτών, Γιώργο Μπαρτζώκα, να ποντάρει πολλά πάνω του ενόψει των τελικών της Basket League, όπου οι Ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν με μειονέκτημα έδρας να πάρουν το πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό του Εργκίν Αταμάν. Το πρώτο παιχνίδι των τελικών είναι απόψε στο ΟΑΚΑ και θα αρχίσει στις 21:15.