Ο Αταμάν «έκοψε» τον Μπαλστερόφσκι για τον πρώτο τελικό με Ολυμπιακό
Ο Εργκίν Αταμάν προτίμησε τον Βιλντόζα κι άφησε εκτός τον Γερμανό σέντερ
Εκτός εξάδας ξένων για το αποψινό (5/6, 21:15) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό έμεινε ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.
Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να πάει με περισσότερα γκαρντ στον πρώτο τελικό της Stoiximan Basket League και γι’ αυτό δεν «έκοψε» τελικά τον Λούκα Βιλντόζα.
Ο Βιλντόζα βοήθησε σημαντικά Final Four της Euroleague και σήμερα Τετάρτη επανέρχεται στη 12άδα, με τον Αταμάν να περιμένει ανάλογη εμφάνιση από τον Αργεντινό γκαρντ.
Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο τελικό ο Παναθηναϊκός, με τον Τούρκο τεχνικό να έχει την πολυτέλεια να μπορεί να κάνει αλλαγή στην εξάδα των ξένων του και στο επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αν ο ίδιος το επιθυμήσει.
- Τι είναι το shutdown της αμερικανικής κυβέρνησης και τι είναι το ταβάνι του χρέους;
- Διακοπή στο Παναθηναϊκός-Μπασκόνια: Δύο φίλαθλοι έχασαν τις αισθήσεις τους
- Οκλαχόμα: Άνδρας που είχε καταδικαστεί σε θάνατο για τη δολοφονία 10χρονης εκτελέστηκε στα γενέθλιά του
- Δυτική Όχθη: Τουλάχιστον έξι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια νέων ισραηλινών επιδρομών
- «Πάγωσε» το ΟΑΚΑ: Σοκ με Λεσόρ στον Παναθηναϊκό (vid)
- Ο Superman μπαίνει σε νέα εποχή: Αυτό είναι το πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης ταινίας