Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Προτεραιότητα του Μάντζιου ένας αριστερός μπακ

Άρης: Προτεραιότητα του Μάντζιου ένας αριστερός μπακ

Προτεραιότητα για τους κιτρινόμαυρους αποτελεί η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα καλύψει την αριστερά πλευρά της αμυντικής γραμμής.

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν ξεκινήσει ήδη τις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας τους, ενώ προτεραιότητα αποτελεί ένας αριστερός μπακ.

Πρόκειται, άλλωστε, για μια θέση στην οποία την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο Άκης Μάντζιος αναγκάστηκε συχνά να κάνει αλχημείες χρησιμοποιώντας τον δεξιοπόδαρο Μοντόγια, καθώς ο Ματαρίτα δεν υπολογίζεται.

Επί τάπητος έχει τεθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι κιτρίνομαυροι ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή που θα λογίζεται για βασικός. Ακόμα, ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος θα κληθεί να αποφασίσει και για τον Φράνκο Φεράρι.

Ο Αργεντινός αμυντικός έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν θα παραμείνει στο ρόστερ και τη νέα σεζόν, ως εναλλακτική λύση ή αν θα αποτελέσει παρελθόν.

Μορόν: «Ακούω μόνο φήμες»

Ολοκλήρωσε τη σεζόν ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 20 γκολ και βοήθησε τον Άρη να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο λόγος για τον Λορέν Μορόν, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο «Canal Sur» μιλώντας για την εμπειρία του στην Ελλάδα, αλλά και για το μέλλον του, επισημαίνοντας πως ακούει μόνο φήμες.

Οι δηλώσεις του Λορέν Μορόν: Για την παρουσία του στην Ελλάδα: «Βρέθηκα σε άλλη πόλη, σε άλλη ομάδα, έζησα πολλές στιγμές και κάτι διαφορετικό από αυτό που είχα συνηθίσει ακόμη και σε οργανωτικό επίπεδο. Ο Άρης με απέκτησε δίχως αντάλλαγμα κι έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Έκανα καλή χρονιά γιατί η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται».

Για το μέλλον του: «Ακούω μόνο φήμες και τίποτε περισσότερο».

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024