Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Λαπόρτα: «Δεν ήταν καλά νέα η μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ»

Λαπόρτα: «Δεν ήταν καλά νέα η μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ»

Ο Ζοάν Λαπόρτα μίλησε για την απόκτηση του Εμπαπέ από τη Ρεάλ, για την αποχώρηση του Τσάβι, αλλά και για τον Χάνσι Φλικ.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη «Μundo Deportivo» έδωσε ο Ζοάν Λαπόρτα, όπου αναφέρθηκε στα… καυτά θέματα της Μπαρτσελόνα.

Ο πρόεδρος των Καταλανών αναφέρθηκε αρχικά στην απόκτηση του Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην αποχώρηση του Τσάβι, αλλά και στον Χάνσι Φλικ.

Οι δηλώσεις του Ζοάν Λαπόρτα:

Για τη μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ: «Ως οπαδός της Μπαρτσελόνα, δεν είναι καλά νέα το να βλέπω τον Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, προτιμώ τη δική μας στρατηγική του να εμπιστευόμαστε ένα πρότζεκτ με παίκτες που βγαίνουν και δημιουργούνται από τη Μασία. Σέβομαι τους αντιπάλους μας αλλά κρατώ τη φιλοσοφία μας».

Για τον Τσάβι: «Ο Τσάβι μου είπε ότι πιστεύει αυτή την ομάδα, αλλά τότε κάποιες από τις δηλώσεις του έμοιαζαν λες και είχε αλλάξει το πως μιλούσε. Με έκανε να ξανασκεφτώ… και είχα την αίσθηση ότι έπρεπε να κάνω μια αλλαγή, την ίδια αίσθηση είχε και το διοικητικό συμβούλιο».

Για τον Φλικ: «Άρχισα να σκέφτομαι τον Φλικ για τη θέση του προπονητή από τότε που επέστρεψα στην ομάδα. Ξεκίνησε να μελετά την ομάδα αμέσως μετά την ανακοίνωση για τον Τσάβι. Όλες οι αναφορές που είχαμε για τον Φλικ ήταν εξαιρετικά θετικές. Ο Ντέκο και ο Μπόγιαν είχαν επίσης την ίδια αίσθηση, ο Φλικ έπρεπε να είναι ο νέος μας προπονητής».

Για τους Λεβαντόφσκι και Ροκέ: «Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει απορρίψει οικονομικά σημαντικές προτάσεις για να μείνει στην Μπαρτσελόνα. Ο Ροκέ προσαρμόζεται στον κόσμο μας, την ομάδα και το νέο περιβάλλον, βρίσκει τον σωστό ρυθμό».

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024