Ο Παναθηναϊκός περίμενε με μεγάλη αγωνία την απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι στην πρόταση που του είχε κατατεθεί ώστε ν’ αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Η απάντηση από τον ιταλό τεχνικό έφτασε αλλά δεν ήταν ακριβώς… σαφής, αφού ζήτησε λίγο παραπάνω χρόνο για να σκεφτεί, κάτι που οι Πράσινοι του έδωσαν αφού δεν πρόκειται ν’ αφήσουν την περίπτωσή του να φύγει έτσι από τα χέρια τους.

Eίναι δεδομένο πως ο Σάρι περιμένει και διάφορες άλλες προτάσεις από το κορυφαίο επίπεδο

Αυτό σημαίνει πως ο Σάρι εξετάζει ενδελεχώς όσα του είπαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», ωστόσο είναι δεδομένο πως περιμένει και διάφορες άλλες προτάσεις από το κορυφαίο επίπεδο, κάτι που προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει γίνει.

Ετσι λοιπόν στον Παναθηναϊκό, που παράλληλα δουλεύουν και διάφορες εναλλακτικές περιπτώσεις για τον πάγκο τους, θα περιμένουν την απάντηση του Σάρι για να ξέρουν κι εκείνοι πως θα κινηθούν στη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ, με τα ονόματα που έχουν γραφτεί να είναι αρκετά με αποκορύφωμα τον Μαουρίτσιο Σάρι.

«Οχι» Ζενεσιό

Σύμφωνα με την «Equipe», ο Μπρουνό Ζενεσιό δέχθηκε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά απάντησε αρνητικά.

Ο 57χρονος τεχνικός, σύμφωνα με τους Γάλλους, ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να βρίσκεται σ’ ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Κάτι που είναι έτοιμος να πράξει αφού όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στον πάγκο της Λιλ, μετά την αποχώρησή του από τη Ρεν.