Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ρίχνεται στη μάχη του Final Four του Champions League ο Ολυμπιακός

Ρίχνεται στη μάχη του Final Four του Champions League ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Προ Ρέκο (5/6, 20:00) και θέλει να περάσει στον τελικό του Final Four του Champions League

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον σπουδαίο ημιτελικό με την Προ Ρέκο στο National Pool Complex της Μάλτας.

Οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνονται στη «μάχη» του Final-4 του Champions League του πόλο, αντιμετωπίζοντας, την Πέμπτη (5/6) στις 20:00 (ΕΡΤ 1), την τρεις σερί φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, με στόχο να την… εκθρονίσουν και να πανηγυρίσουν μια τεράστια πρόκριση στον τελικό, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (7/6, 22:00) με αντίπαλο τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού, μεταξύ της Φερεντσβάρος και της Νόβι Μπέογκραντ.

«Οδηγός» για την ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν είναι οι δυο νίκες επί της σπουδαίας ιταλικής ομάδας, το 2018, στην έδρα της στη Γένοβας, που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού και εκείνη που ακολούθησε, το 2019, στο Ανόβερο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, το οποίο υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών.

Ευχή όλων λοιπόν, ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης να τα καταφέρει στη Μάλτα και να κατακτήσει φέτος το τρίτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο σε όλα τα σπορ, μετά τα δύο στο ποδόσφαιρο (Europa Conference League, Youth League).

«Αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει την Προ Ρέκο, αυτή είναι ο Ολυμπιακός»

Χέρβο Κόλιανιν: «Πρώτα από όλα, καλησπέρα σε όλους και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Δεν νομίζω ότι τα δυο παιχνίδια που παίξαμε στη φάση των ομίλων έδειξαν κάτι σημαντικό για καμία από τις δυο ομάδες, γιατί τα δώσαμε πριν από έξι μήνες. Αύριο, περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι. Ξέρουμε με ποιον παίζουμε. Παίζουμε με μια εξαιρετική ομάδα, την πρωταθλήτρια Ευρώπης για τρεις σερί φορές. Αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι κάνουμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και μόνο την πλευρά μας και όχι με ποιον παίζουμε. Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πιστέψουμε, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Ποτέ δεν μπορείς να περιμένεις ότι θα κερδίσεις την Προ Ρέκο, αλλά αν υπάρχει μια ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να το κάνει αυτό, αυτή είναι ο Ολυμπιακός. Το πετύχαμε δυο φορές, το 2018 στη Γένοβα και το 2019 στο Ανόβερο. Όπως είπε ο προπονητής μας, παίξαμε δυο παιχνίδια τη φετινή σεζόν, στα οποία ήμασταν πολύ κοντά, αλλά ήταν πριν από έξι μήνες και από τότε, τόσο εμείς, όσο και η Ρέκο έχουμε εξελιχθεί. Σίγουρα, όπως είπα στην αρχή, δεν μπορείς να περιμένεις να κερδίσεις τη Ρέκο, αλλά εμείς είμαστε εδώ, για να παλέψουμε μέχρι το τέλος, ώστε να κερδίσουμε την τρεις σερί φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Βράζει» η Μέση Ανατολή: Εντολή Νετανιάχου να συνεχιστεί ο πόλεμος με τη Χεζμπολάχ - Πώς αντιδρά η Δύση

Έγιναν δεκάδες πλήγματα εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, η οποία άνοιξε μέτωπο με το Ισραήλ την επόμενη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024