Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία: Σάλος με το ντεκολτέ φιλάθλου σε αγώνα βόλεϊ - Η «συγγνώμη» του κρατικού καναλιού προς τους θεατές

Τουρκία: Σάλος με το ντεκολτέ φιλάθλου σε αγώνα βόλεϊ – Η «συγγνώμη» του κρατικού καναλιού προς τους θεατές

Πολλοί έσπευσαν να της στείλουν υβριστικά σχόλια στον λογαριασμό της στο Instagram

Η νίκη της εθνικής ομάδας βόλεϊ της Τουρκίας επί των ΗΠΑ επισκιάστηκε με τον ξέφρενο πανηγυρισμό φιλάθλου κάτι που οδήγησε το τούρκικο κρατικό κανάλι TRT Spor να ζητήσει «συγγνώμη» από τους θεατές του.

Ο λόγος είναι πως τη στιγμή που η ομάδα βόλεϊ γυναικών της Τουρκίας ανακηρύχτηκε μεγάλη νικήτρια με σκορ 3-2, η κάμερα στράφηκε στο κοινό σε μία νεαρή Τουρκάλα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, το στήθος της εντυπωσιακής γυναίκας αποκαλύφθηκε με το πλάνο να μεταδίδεται σε όλη τη χώρα ζωντανά.

Δείτε το βίντεο:

Τα πλάνα αυτά προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, ακόμη και στα social media, υποχρεώνοντας το κανάλι TRT Spor να εκδώσει ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωσή του το κανάλι αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «τη σκηνοθεσία και τις κάμερες είχε αναλάβει το αμερικανικό κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα. Όλες οι εικόνες που μεταδόθηκαν από το TRT Spor ήταν σε απευθείας αναμετάδοση από το αμερικανικό κανάλι χωρίς τη δυνατότητα παρέμβασης. Επομένως οι εικόνες αυτές που είναι τελείως αντίθετες με τις πολιτικές μας, προέρχονται από το αμερικανικό κανάλι».

Η ανακοίνωση του καναλιού:

Μετά την εμφάνιση των εικόνων στην οθόνη, ορισμένοι χρήστες βρήκαν τον λογαριασμό της γυναίκας στα social media και της έκαναν υβριστικά σχόλια. Μετά από αυτή την κατάσταση, η νεαρή αναγκάστηκε να κλείσει τον λογαριασμό της στο Instagram.

Από την πλευρά του, ο Ερτουρούλ Οζκιόκ, αρθρογράφος και πρώην διευθυντής της Ηürriyet είπε: «Λυπάμαι, ντρεπόμαστε για τη συγγνώμη σας. Νομίζω ότι με αυτήν την αστεία συγγνώμη που δημοσιεύσατε έχετε γράψει το όνομά σας σε ένα εξαιρετικό μέρος στην ιστορία των παγκόσμιων μεταδόσεων…  Αν μπορούσαμε να μάθουμε γιατί το  κάνατε αυτό, και από ποιον πήρατε εντολή;».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024