Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Viral: Λεωφορείο «ντυμένο» με αφίσες του Τραμπ συγκρούεται στη Νέα Υόρκη

Viral: Λεωφορείο «ντυμένο» με αφίσες του Τραμπ συγκρούεται στη Νέα Υόρκη

Δεν υπάρχει οπαδός των Δημοκρατικών που να είδε το τρακαρισμένο λεωφορείο, «ντυμένο» με αφίσες ακροδεξιού περιεχομένου ή υπέρ του Τραμπ και να μην αστειεύτηκε.

Ένας άνδρας και μια γυναίκα που πουλούσαν εμπορεύματα με περιεχόμενο υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ, από ένα λεωφορείο καλυμμένο με σημαίες και αφίσες υπέρ του, είναι πλέον άστεγοι μετά τη σύγκρουση του οχήματος με πολλές πινακίδες και στύλους κοινής ωφέλειας στη Νέα Υόρκη. Το όχημα – για καλή τους τύχη – σταμάτησε λίγο πριν παρασύρει τις μάνικες βενζινάδικου.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στο μεσημέρι της Κυριακής στο Στάτεν Άιλαντ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Με τις εκλογές στις ΗΠΑ να έχουν διχάσει τους πολίτες σε φανατισμένα αντίπαλα στρατόπεδα, το περίεργο ατύχημα δεν θα μπορούσε να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως και κάθε κόντρα μεταξύ Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών.

Η Ντόνα Άιντεν, η οποία ζούσε στο λεωφορείο μαζί με τον σύζυγό της, Ρόκι Γκρανάτα, και τη γάτα τους, τη Μίσι, δήλωσε στο Staten Island Advance ότι κοιμόταν μέσα στο σταθμευμένο όχημα όταν αυτό άρχισε να κυλάει κατά μήκος της λεωφόρου Hylan Boulevard, πέφτοντας πάνω σε πινακίδες και στύλους στο πέρασμά του.

Τα λογοπαίγνια δίνουν και παίρνουν από την στιγμή που οι επιβαίνοντες είναι καλά

Οι φωτογραφίες από τα επακόλουθα της σύγκρουσης δείχνουν την πλευρά του λεωφορείου να έχει γίνει κομμάτια και τις πινακίδες της καμπάνιας του Τραμπνα είναι διάσπαρτες. «Αυτή είναι η ζωή μας, ζούμε μέσα σε αυτήν, ταξιδεύουμε μέσα σε αυτήν. Έχω τις στάχτες της κόρης μου μέσα σε αυτό», δήλωσε ο Έιντεν στο Advance. «Είναι η επιχείρησή μας. Είναι η ζωή μας». Ο Έιντεν χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από το κατεστραμμένο όχημα, δήλωσαν οι πυροσβέστες. Δεν χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη.

Το λεωφορείο είχε συχνή παρουσία σε συγκεντρώσεις του Τραμπ σε όλη τη χώρα πριν συγκρουστεί. Κάτι που ώθησε τους οπαδούς των Δημοκρατικών να επικεντρωθούν στο χιούμορ και τα λογοπαίγνια.

Κάποιοι στάθηκαν στην κίτρινη πινακίδα στην πρόσοψη του λεωφορείου που ανέγραφε «Εμπιστεύσου τον Ιησού», γράφοντας «Δεν πίστευα, αλλά τώρα πιστεύω» και άλλα συναφή. Άλλοι γράφουν «Μην εμπιστέυεστε τις κολώνες» ή «αυτό το όχημα είναι χαρακτηριστικό του τι θα κάνει ο Τραμπ στην χώρα». Σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024