Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σβίατεκ και Παολίνι θα μονομαχήσουν στον τελικό του Ρολάν Γκαρός

Σβίατεκ και Παολίνι θα μονομαχήσουν στον τελικό του Ρολάν Γκαρός

Η Παολίνι επιβλήθηκε με 2-0 σετ της Αντρέεβα και πέρασε στον τελικό του Ρολάντ Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει την Σβιάτεκ.

H Γιασμίν Παολίνι θα παίξει για πρώτη φορά στον τελικό του Ρολάν Γκαρός και θα συνεχίσει το ιταλικό παραμύθι στο γαλλικό τουρνουά.

Η 28χρονη Ιταλίδα νίκησε με 6-3, 6-1 την 17χρονη Ρωσίδα Μίρα Αντρέεβα μετά από 74 λεπτά αγώνα, στον πιο σημαντικό ημιτελικό της καριέρας της και θα αντιμετωπίσει στον τελικό του γαλλικού τουρνουά την Ίγκα Σβιάτεκ.

Είναι η πρώτη Ιταλίδα παίκτρια που φτάνει στον τελικό στο τουρνουά του Παρισιού μετά τη συμπαίκτριά της στο διπλό, Σάρα Εράνι το 2012, και η νίκη της ήρθε δύο ημέρες αφότου ο συμπατριώτης της Γιανίκ Σίνερ πέρασε στους τέσσερις κορυφαίους του τουρνουά των ανδρών.


Έτσι κλείδωσε ότι θα είναι το Νο.1 στον κόσμο την επόμενη εβδομάδα, μετά την εγκατάλειψη και εν τέλει αποχώρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς από το τουρνουά εξαιτίας τραυματισμού στο πόδι του.

Η Παολόνι, έφτασε σιγουρα στο Νο 7 του κόσμου από τη Δευτέρα και μπαίνει πια στο πολύ μικρό γκρουπ των φιναλίστ των Grand Slam.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Το Σάββατο υπάρχει ένα βουνό για να ανέβει, καθώς η πρόκληση ενάντια στην Ίγκα Σβιάτεκ είναι τεράστια. Η Πολωνή τενίστρια νίκησε με 6-2, 6-4 την Κοκό Γκοφ και θα αγωνιστεί για τον τέταρτο τίτλο της στο Ρολάν Γκαρός.

Η Πολωνή συνέχισε τις επιβλητικές εμφανίσεις της στο Παρίσι και στον ημιτελικό, όπου επιβλήθηκε εύκολα της Αμερικανίδας. Αυτή τη φορά, η κορυφαία τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης δυσκολεύτηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ, όπου δέχθηκε break και βρέθηκε να χάνει 3-1, αλλά στη συνέχεια πήρε τέσσερα συνεχόμενα γκέιμ και έφτασε στη νίκη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024