Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Εύη Δρούτσα: «Η Μαρίνα Σάττι κάνει σαν κακομαθημένο παιδί, λάθος μου που την είπα τάπα»

Εύη Δρούτσα: «Η Μαρίνα Σάττι κάνει σαν κακομαθημένο παιδί, λάθος μου που την είπα τάπα»

Η Εύη Δρούτσα χαρακτηρίζει κακομαθημένο παιδί τη Μαρίνα Σάττι και αποκαλύπτει για ποιον λόγο θα της ζητούσε συγγνώμη.

Μιλώντας στην εκπομπή Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα, η Εύη Δρούτσα εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη από τη Μαρίνα Σάττι, την οποία χαρακτηρίζει κακομαθημένο παιδί.

«Η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision μου άφησε πικρή γεύση γιατί όποτε την είχα ακούσει, έβλεπα μια συγκλονιστική φωνή. Ιδίως όταν τραγουδάει αυτά που έχουν και λίγο Ελλάδα μέσα ήταν άλλο πράγμα. Και μας δίνει ένα τραγούδι που δεν το κατάλαβα ποτέ! Είναι από αυτά που έπαιζαν τα παιδιά κοκοράκια, τι είναι αυτό; Δηλαδή δεν μας έβγαλε τον εαυτό της» ανέφερε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

«Θα συνεργαζόμουν βεβαίως μαζί της, γιατί όχι; Μπορείς να γράψεις σε οποιονδήποτε τραγούδι. Πες ότι το τραγούδι πέρασε και μια χαρά. Αυτό όμως που έκανε, να την παίρνει ο ύπνος, αν το έκανε από τον μοντερνισμό, είναι λάθος προς την Ελλάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε σαν κακομαθημένα παιδάκια και η Μαρίνα κάνει σαν κακομαθημένο παιδί. Έχει κάνει έναν δίσκο και μακάρι να πάει καλά, έχει χαριτωμένα τραγούδια μέσα και μας το βγάζει για να το δείχνει ένα ένα» συνέχισε η Εύη Δρούτσα.

«Ήταν λάθος και δεν έπρεπε να το πω αυτό»

«Υπήρξα αυστηρή στην κριτική μου για εκείνη και το μετανιώνω. Με νευρίασε με μια ατάκα της, «σας έκανα τάπα». Δηλαδή έκανες την Ελλάδα τάπα; Και γύρισα και είπα και γω, όχι η Μαρίνα είναι τάπα! Ήταν λάθος και δεν έπρεπε να το πω αυτό. Αν την είχα τώρα απέναντι μου, θα της ζήταγα συγνώμη» συμπλήρωσε η Εύη Δρούτσα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024