Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Αλκαίος: «Πείνασα εκείνο το καλοκαίρι, την έβγαζα με μακαρόνια»

Γιώργος Αλκαίος: «Πείνασα εκείνο το καλοκαίρι, την έβγαζα με μακαρόνια»

Ο τραγουδιστής σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο Action 24 για την επαγγελματική και την προσωπική του ζωή.

Στις σχέσεις μου ήμουν δύσκολος

«Στα 23 η διαχείριση ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Όχι για τα χρήματα, δεν δίνω σημασία. Όταν είχα την ευκαιρία να αγοράσω αυτοκίνητο το έκανα. Αλλά δεν έκανα υπερβολές» είπε αρχικά.

Στην πορεία, εξήγησε πως: «Όταν είσαι 23 και έχεις ένα συμβόλαιο 5ετές με ρήτρα μισό δις έχεις άγχος. Χρόνος δεν υπήρχε για προσωπική ζωή. Υπήρχαν φιλικές σχέσεις που έπρεπε να τις έχω τελειώσει χρόνια πριν και άλλες που δεν έπρεπε. Και ερωτικές σχέσεις. Δεν έπαιξε ρόλο η διασημότητα. Έζησα κάτι που ήταν πολύ ωραίο αλλά μετά ήρθε η ευθύνη».

Ψωνίστηκα μόλις ακούστηκε το πρώτο άλμπουμ

«Όσο για το πώς διαχειρίστηκε τη φήμη που απέκτησε σε νεαρή ηλικία, ο Γιώργος Αλκαίος δήλωσε: «Ψωνίστηκα μόλις ακούστηκε το πρώτο άλμπουμ, το πρώτο καλοκαίρι. Είπα θα κάνω συναυλίες! Ο κανένας… Με ένα άλμπουμ! Δεν ήταν η ώρα ακόμα. Έπρεπε να πάω με κάποιον. Πού να πάω με ένα τραγούδι; Ήταν αστείο. Τελικά, πείνασα εκείνο το καλοκαίρι.»

Οι δυσκολες στιγμές

«Έβγαζα τον μήνα με 16 κεφτεδάκια κατεψυγμένα και ένα πακέτο μακαρόνια και καφέ το πρωί. Αλλά, άρχοντας! Μετά ήρθε η πρόταση να πάω στο Τούνελ σε ένα δυνατό σχήμα».

Έκανα 8 μήνες διατροφή για να βγω στην Eurovision

«Όταν βλέπω τον εαυτό μου στην Eurovision είναι… άλλος. Εγώ ξεκίνησα το πάντρεμα του έθνικ με το λαϊκό. Έκανα 8 μήνες διατροφή και γυμναστική για να είναι η εικόνα σωστή στη σκηνή της Eurovision με τους χορευτές. Τότε διαλέξαμε γραμμωμένους χορευτές και έπρεπε να φτάσω λίγο κοντά.

Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση, με ενδιαφέρει η υγεία. Έκανα τις εξετάσεις μου και πρέπει να χάσω κιλά. Μέχρι τον Οκτώβρη θα το φέρω στα ίσα του. Τρώω γλυκά, από τον παππού, κληρονομικό. Η ζημιά έγινε στο νησί. Δεν παίζεται ο χειμώνας στο νησί. Κάθονται όλοι στα εστιατόριά τους και κάνουν τα καλύτερα που έρχονται πάνω σου. Της Eurovision το αποτέλεσμα άρχισε να δοκιμάζει τα πιάτα της Μήλου.

Βγήκαμε την ίδια χρονιά με τον Σάκη. Κάναμε ολόκληρο συμβούλιο αν θα βγω με ανοιχτό το πουκάμισο. Βγήκα καλυμμένος. Ήξερα από το σχολείο ότι είχα γκελ. Στην αρχή ήταν πολύ ωραίο. Έχω έναν ηθικό κώδικα πολύ συγκεκριμένο που δεν θέλω να περνάει τα όρια. Το ευχαριστήθηκα το σεξαπίλ» ανέφερε ο Γιώργος Αλκαίος.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024