Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει η Μαρίνα Ψάλτη για τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη: «Ήταν μια φρικτή ανακούφιση»

Συγκλονίζει η Μαρίνα Ψάλτη για τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη: «Ήταν μια φρικτή ανακούφιση»

Η Μαρίνα Ψάλτη αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές του συζύγου της Γιάννη Φέρτη.

Η γνωστή ηθοποιός Μαρίνα Ψάλτη, μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4», αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τη νόσο Αλτσχάιμερ.

«Ο θάνατός του ήταν μια φρικτή ανακούφιση, ντρέπεσαι που το λες… Είμαι ειλικρινής, μέχρι τώρα δεν βγήκα να μιλήσω, ενώ διάφοροι άνθρωποι ήθελαν. Είμαι από αυτούς που λένε ότι δεν είναι όλα για πούλημα. Δεν θα το έκανα ποτέ όσο ζούσε ο Γιάννης. Είναι και ένας τρόπος να το ξορκίσω, να το πω και να τελειώνει. Το πέρασε και η μητέρα μου, αλλά είναι μια διαφορετική συνθήκη γιατί ξέρεις ότι ο γονιός θα φύγει κάποια στιγμή. Κι ας μην είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Ο Γιάννης ήταν τρία χρόνια μικρότερος από τους γονείς μου, ήταν σχεδόν συνομήλικοι.

«Το σπίτι είναι άδειο, πονάει πολύ…»

Τον Γιάννη, όμως, που ήταν ο σύντροφός μου δεν τον έβλεπα ποτέ ως έναν γέρο που θα φύγει. Ενώ με τους γονείς μου έλεγα θα φύγουν κάποια στιγμή, ήμουν εξοικειωμένη. Το σπίτι είναι άδειο, πονάει πολύ… Όταν αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για ενάμιση μήνα, υπήρξαν στιγμές που λύγισα» εξομολογήθηκε η Μαρίνα Ψάλτη.

«Τον έβλεπα στο νοσοκομείο στα πολύ δύσκολα του και είπα ότι πρέπει να φύγει… Δεν είναι αυτό ζωή, ούτε στον εχθρό μου. Όταν έγινε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Έλεγα ότι δεν θα τον ξαναδώ, δεν θα τον ξανακούσω… Δεν ήταν ζωή αυτή» συμπλήρωσε η τελευταία σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μαρίνα Ψάλτη.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024