Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μάριος Φραγκούλης στο νοσοκομείο: Αναβάλλεται η συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα

Ο Μάριος Φραγκούλης στο νοσοκομείο: Αναβάλλεται η συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα

Τι θα γίνει με τα αγορασμένα εισιτήρια.

Ο Μάριος Φραγκούλης είχε ένα ατύχημα, το οποίο τον αναγκάζει να αναβάλει την προγραμματισμένη συναυλία του στο Λυκαβηττό, με την Γιώτα Νέγκα, στις 10 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής

«Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Γιώτας Νέγκα για την Δευτέρα, 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη και αναγκαστικής παραμονής του στο νοσοκομείο.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθεί ξανά η συναυλία αυτή με βάση και την πορεία της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη. Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία των 2 καλλιτεχνών στην Αθήνα. Όσοι θεατές επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους θα λάβουν email από την Ticket Services σχετικά με την διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους».

Η ανάρτηση του καλλιτέχνη πριν το ατύχημα

Ο Μάριος Φραγκούλης ανυπομονούσε για τη συναυλία και δύο ημέρες πριν είχε ανεβάσει μία ανάρτηση στα social που καλούσε τον κόσμο να έρθει και να περάσει τέλεια.

«ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024. Αγαπημένοι μου ΦΙΛΟΙ, πλησιάζουν οι μέρες που θα μοιραστούμε την Αγάπη μας για την καλή μουσική ταξιδεύοντας με την Γιώτα Νέγκα σε κόσμους μαγικούς. Θα θέλαμε να είστε κοντά μας σε αυτό το ταξίδι!!! Δεν υπάρχει πιο όμορφο θέατρο να ξεκινήσουμε την πρεμιέρα μας! Μας είπαν ότι υπάρχουν βανάκια που ανεβάζουν τον κόσμο ως την είσοδο! Είναι πολύ πιο εύκολο από παλιά στον όμορφο Λυκαβηττό μας. Ελάτε να τραγουδήσουμε και να περάσουμε τέλεια!!!»

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024