Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
3 βήματα για να αποκτήσουν οι μετακινήσεις σου τον αυθεντικό sport χαρακτήρα που σε εκφράζει

3 βήματα για να αποκτήσουν οι μετακινήσεις σου τον αυθεντικό sport χαρακτήρα που σε εκφράζει

Ένας οδηγός για κάθε λάτρη της ταχύτητας που θέλει να απολαμβάνει τις πιο συναρπαστικές διαδρομές!

Θέλεις οι μετακινήσεις σου να είναι κάτι περισσότερο από μία απλή μετάβαση από το σημείο Α στο σημείο B; Θέλεις κάθε φορά που γυρίζεις τη μίζα του αυτοκινήτου να σε «πλημμυρίζει» η αδρεναλίνη, να ακούς τον ήχο του κινητήρα και να νιώθεις τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας που μόνο ένα αυθεντικό sport αυτοκίνητο μπορεί να προσφέρει; Πιστεύεις πως η ζωή είναι μικρή για να οδηγείς ένα όχημα που δεν σε εκφράζει; Τότε, αυτό το κείμενο έχει γραφτεί για εσένα!

Για εσένα που είσαι λάτρης της ταχύτητας και αναζητείς έναν μηχανοκίνητο συνοδοιπόρο ο οποίος θα σε συντροφεύει σε κάθε διαδρομή με στυλ και άνεση, ένα όχημα που θα αποπνέει τον sport χαρακτήρα που σε εκφράζει απόλυτα. Διότι, όπως γνωρίζεις ήδη, το κατάλληλο όχημα μπορεί να μετατρέψει κάθε διαδρομή σε μία μοναδική, κινηματογραφική εμπειρία οδήγησης, η οποία αντικατοπτρίζει το πάθος και την αγάπη σου για την ταχύτητα και την απόδοση. Το ερώτημα είναι, ωστόσο, ποιο είναι αυτό το όχημα;

Δεν είναι μόνο ένα, για αυτό παρακάτω σου προτείνουμε τέσσερα μοντέλα που μπορείς να οδηγήσεις χάρη στη FlexCar, την πιο ευέλικτη λύση στο leasing οχήματων, αυτή που με ένα μίσθωμα (FlexDeposit) σου παραδίδει σε λιγότερο από 10 εργάσιμες ημέρες το sport αυτοκίνητο των ονείρων σου. Κι όμως, αρκούν τρια βήματα, τα οποία θα σου παρουσιάσουμε αναλυτικά στο κείμενο που ακολουθεί.

#1 Αποφασίζοντας το design, τις επιδόσεις, τις sport λειτουργίες του οχήματος

Στα οχήματα που ξεχωρίζουν για τον αυθεντικό sport χαρακτήρα τους, το design παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο με τις επιδόσεις. Δεν αρκεί ένα αυτοκίνητο να είναι γρήγορο και αποδοτικό, αν δεν συμπληρώνει κατά κάποιον τρόπο την εικόνα σου ως οδηγό, πόσω μάλλον αν δεν σε εξυπηρετεί. Συνεπώς, το πρώτο βήμα είναι να αποφασίσεις ποιο όχημα σου ταιριάζει και ποιες λειτουργίες θέλεις να διαθέτει.

Και επειδή εσύ θέλεις ένα όχημα που θα έχει όλο το «πακέτο», το αυτόματο Alfa Romeo Giulia Ti Q4 με 280 ίππους, 2000 κυβικά είναι αυτό που θα σου συστήσει μία δυναμική οδηγική εμπειρία, καθώς από στάση φτάνει τα 100 χλμ. σε 5.2 δευτερόλεπτα και έχει τα 240χλμ. ως μέγιστη ταχύτητα. Επιπλέον, διαθέτει cruise control με αισθητήρες απόστασης, έλεγχο μέσων με ροδέλα και οθόνη αφής.

Επίσης, ένα όχημα που μαγνητίζει τα βλέμματα για τον αξεπέραστο σχεδιασμό του και τα χαρακτηριστικά του, είναι και το αυτόματο BMW 2-Series 220i με 184 ίππους και 2000 κυβικά, το οποίο από στάση φτάνει στα 100 χλμ. σε 8.5 δευτερόλεπτα. Το συγκεκριμένο όχημα είναι εξοπλισμένο με έξι αερόσακους, αντικλεπτικό μηχανισμό, γυάλινη οροφή και λειτουργία steptronic sport transmission για την αλλαγή ταχυτήτων.

Να ξέρεις πως όποιο όχημα και αν σε ενδιαφέρει περισσότερο, μπορείς να το πάρεις με ένα μίσθωμα και να φύγεις, χωρίς να σε επιβαρύνουν τα υπόλοιπα πάγια έξοδά του, παρά μόνο τα καύσιμα. Αυτό συμβαίνει διότι η FlexCar αναλαμβάνει τα τέλη κυκλοφορίας, την ασφάλιση, τις επισκευές, τη συντήρηση και τη συνολική φροντίδα του.

#2 Επίλεξε το sport όχημα που θέλεις αλλά μην το… παντρευτείς

Όπως καταλαβαίνεις, η επιλογή του ιδανικού sport οχήματος απαιτεί σκέψη και σχολαστική έρευνα αγοράς. Βλέπεις, ενώ έχεις αποφασίσει πως θα παραμείνεις δεσμευμένος με ένα όχημα, μετά αρχίζεις να… γλυκοκοιτάς κάποιο άλλο και να λαχταράς τη στιγμή που θα το οδηγήσεις. Για παράδειγμα, δεν θα ήθελες να βρεθείς πίσω από το τιμόνι μίας Mercedes C-Class 180, η οποία έχει 156 ίππους, 1600 κυβικά και φτάνει τα 100 χλμ. σε 8.3 δευτερόλεπτα; Ποιος δεν θα ήθελε;

Ωστόσο, χάρη στη FlexCar έχεις τη δυνατότητα να οδηγήσεις όποιο όχημα αισθάνεσαι πως σε αντιπροσωπεύει περισσότερο, ακόμη και τη Mercedes C-Class 180. Μάλιστα, με ένα μίσθωμα μπορείς να κρατήσεις το όχημά για όσο χρονικό διάστημα εσύ επιθυμείς, να το επιστρέψεις όποτε θέλεις, να το αντικαταστήσεις με κάποιο άλλο ή ακόμη και να το αγοράσεις. Γιατί, λοιπόν, να παντρευτείς ένα αυτοκίνητο, όταν μπορείς να δοκιμάσεις περισσότερα;

Και αν υπάρχει ένα όχημα που σίγουρα αξίζει να οδηγήσεις, αυτό είναι το αυτόματο Ford Focus ST με 280 ίππους, 2300 κυβικά, το οποίο φτάνει τα 100 χλμ. από στάση σε 6 δευτερόλεπτα μόλις. Επίσης, διαθέτει έξι αερόσακους, έλεγχο επαγρύπνησης οδηγού, ανοιγόμενη πανοραμική ηλιοροφή και λειτουργία Blind Spot Information (BLIS)

#3 Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και με ένα μίσθωμα έφυγες

Κάποτε, το να οδηγήσεις το sport όχημα των ονείρων σου ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Ευτυχώς, όμως, με την ευελιξία που σου προσφέρει η FlexCar, δεν θα χρειαστεί καν να εγκαταλείψεις την άνεση του προσωπικού σου χώρου, τον καναπέ ή το γραφείο σου. Αυτό συμβαίνει διότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η πλέον ευέλικτη λύση στο leasing οχήματων, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αποκτήσεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς με τον πιο γρήγορο και ευέλικτο τρόπο, χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, κρυφές χρεώσεις, προκαταβολές και δεσμεύσεις. Πιο αναλυτικά, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, αφού καταλήξεις στο όχημα που σε ενδιαφέρει, είναι να επισκεφθείς διαδικτυακά τη FlexCar, να συμπληρώσεις μία φόρμα με τα στοιχεία σου και έπειτα, να περιμένεις για την παραλαβή του οχήματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από δέκα εργάσιμες ημέρες.

Τι περιμένεις, λοιπόν, για να οδηγήσεις το sport όχημα που θα σου συστήσει μία πρωτόγνωρη οδηγική εμπειρία; Μπες σήμερα κιόλας στο FlexCar και ξεχώρισε το αυτοκίνητο που θα σε συντροφεύει στις πιο συναρπαστικές διαδρομές.

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024