Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Το «ευχαριστώ» του Αλέξη Χαρίτση για τα μηνύματα μετά τον χαμό του πατέρα του

Το «ευχαριστώ» του Αλέξη Χαρίτση για τα μηνύματα μετά τον χαμό του πατέρα του

Σύμφωνα με την επιθυμία του Βύρωνα Χαρίτση η σορός του θα αποτεφρωθεί

Το δικό του «ευχαριστώ» για τα μηνύματα αγάπης, εκτίμησης, αναγνώρισης για τον πατέρα του, Βύρωνα, που έφυγε χθες Πέμπτη 6 Ιουνίου από τη ζωή είπε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «τόσα συγκινητικά μηνύματα αγάπης, εκτίμησης, αναγνώρισης για τον πατέρα μου. Δεν υπάρχουν λόγια… Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους».

«Θα οργανώσουμε στην αγαπημένη μας Καλαμάτα μια λιτή εκδήλωση προς τιμήν του»

Παράλληλα γνωστοποίησε ότι σύμφωνα με την επιθυμία του Βύρωνα Χαρίτση η σορός του θα αποτεφρωθεί, με την τελετή να πραγματοποιείται το Σάββατο 8 Ιουνίου. «Σύμφωνα με την επιθυμία του Βύρωνα, θα τον αποχαιρετήσουμε σε στενό, οικογενειακό κύκλο στη Ριτσώνα, όπου και θα ακολουθήσει η αποτέφρωση της σορού του», ανέφερε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Καταληκτικά ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς υπογράμμισε πως «τις επόμενες μέρες θα οργανώσουμε στην αγαπημένη μας Καλαμάτα μια λιτή εκδήλωση προς τιμήν του, για τους φίλους και συμπολίτες του που θέλουν να τον αποχαιρετήσουν με ένα λουλούδι, ένα τραγούδι ή δυο ζεστά λόγια».

Το πρόγραμμα του Αλέξη Χαρίτση

Υπενθυμίζεται ότι ο Βύρωνας Χαρίτσης έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο Αλέξης Χαρίτσης ανέβαλε τις προγραμματισμένες περιοδείες και ομιλίες του σε Πάτρα και Καλαμάτα.

Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφθεί στις 13:00 το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο της Νέας Αριστεράς στα Χαυτεία προκειμένου να ευχαριστήσει τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Αριστεράς για τον προεκλογικό αγώνα.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Καλαμάτα όπου θα έχει συνάντηση με φίλους και μέλη της Νέας Αριστεράς στο προεκλογικό περίπτερο στην πλατεία της Καλαμάτας.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024