Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Σημίτης: Κρίσιμες οι εκλογές της Κυριακής, ψήφος στο ΠΑΣΟΚ

Σημίτης: Κρίσιμες οι εκλογές της Κυριακής, ψήφος στο ΠΑΣΟΚ

«Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ συμβάλλει σε ένα ισχυρό Σοσιαλδημοκρατικό ανάχωμα στην επίθεση της ακροδεξιάς», υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης

Σαράντα οκτώ ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των Ευρωεκλογών ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης καλεί του πολίτες να συμμετάσχουν και να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για την, όπως αναφέρει, προοδευτική κατεύθυνση της χώρας.

Ο Κώστας Σημίτης στη δήλωση που πραγματοποίησε υπογραμμίζει πως «οι εκλογές της Κυριακής είναι κρίσιμες για το μέλλον της Ευρώπης. Η συμμετοχή μας σ΄αυτές είναι πράξη ατομικής ευθύνης για το μέλλον της χώρας μας».

Ακολούθως πρόσθεσε πως «είναι κρίσιμες για τη διασφάλιση της προοδευτικής κατεύθυνσης της Ευρώπης. Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συμβάλλει σε ένα ισχυρό Σοσιαλδημοκρατικό ανάχωμα στην επίθεση της ακροδεξιάς».

Σημειώνεται ότι στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο in απαντώντας σε γρήγορες ερωτήσεις ρωτήθηκε για τον Κώστα Σημίτη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε πως ο πρώην πρωθυπουργός είναι… φοβερός.

Sports in

Απρόοπτο με Κωνσταντέλια και Ότο – Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι διεθνείς

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους διεθνείς Κουλιεράκη και Ντεσπόντοφ – Απρόοπτο με τους Κωνσταντέλια και Ότο οι οποίοι ένιωσαν ένα σφίξιμο και δεν πήραν μέρος στην σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024