Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Συγχαρητήρια! Το πραξικόπημα στην ΑΔΑΕ πέτυχε!

ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Συγχαρητήρια! Το πραξικόπημα στην ΑΔΑΕ πέτυχε!

Ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τον ομοϊδεάτη του κ. Βελόπουλο μπορούν σήμερα να πανηγυρίζουν για το κατάντημα στο οποίο οδήγησαν μία ανεξάρτητη αρχή»

Για «πραξικόπημα στην ΑΔΑΕ» από την κυβέρνηση, με τις ψήφους Βελόπουλου, κάνει λόγο ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση των υποκλοπών.

Όπως σημειώνει, «δεν θα κληθεί για ακρόαση ο διοικητής της ΕΥΠ, για παροχή εξηγήσεων γιατί δεν εφαρμόζεται από την υπηρεσία του η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να δοθούν στοιχεία για τους λόγους παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη!».

Μία απόφαση, σχολιάζει, που ελήφθη «με οριακή πλειοψηφία», για να υπογραμμίσει πως «αυτή την οριακή πλειοψηφία εξασφάλισε η αλλαγή της σύνθεσης της Ανεξάρτητης Αρχής με τις ψήφους Μητσοτάκη-Βελόπουλου».

«Μητσοτάκης και Βελόπουλος μπορούν να πανηγυρίζουν για το κατάντημα»

«’Κάτω από το χαλί’ το σκάνδαλο των υποκλοπών ακόμη μια φορά, ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης. Τι κατήφορος, τι κατρακύλα για το Κράτος Δικαίου στη χώρα μας!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Αυλωνίτης.

Και προσθέτει πως «ο κύριος Μητσοτάκης, μαζί με τον ομοϊδεάτη του κ. Βελόπουλο, μπορούν σήμερα να πανηγυρίζουν για το κατάντημα στο οποίο οδήγησαν μία ανεξάρτητη αρχή».

Παράλληλα, επισημαίνει πως «η προδιαγεγραμμένη παραίτηση των επιλεγμένων από την συμμαχία δεξιάς και ακροδεξιάς μελών της ΑΔΑΕ από το θεσμικό τους καθήκον δημιουργεί ζητήματα δημοκρατίας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί «τους πάντες να συναισθανθούν τους κινδύνους για το κράτος δικαίου, τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα», υποστηρίζοντας πως «ο ξεπεσμός της χώρας μας και ο διεθνής διασυρμός της από την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει όριο».

«Ο λαός μπορεί την Κυριακή να βάλει ένα τέλος στον κατήφορο. Για δικαιοσύνη και καλύτερη ζωή για όλους!», σημειώνει καταληκτικά ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Sports in

Ο Ντόρσεϊ μπορεί να ξεπεράσει τον… εαυτό του

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μπορεί να παίξει καλύτερα απ' την πρώτη θητεία του στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024