Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο επικράτησε του Παναθηναϊκού με 92-86 και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Basket League.

Μια εμφάνιση που ικανοποίησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε στο flash interview στάθηκε στον χαρακτήρα και την καρδιά που έδειξε η ομάδα του. Ωστόσο, τόνισε ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, καθώς η σειρά είναι στις τρεις νίκες.

«Δεν θα επιτρέψω στην ομάδα μας να νιώσει σε συναίσθημα κάτι παραπάνω από ό,τι προσφέρει η ευχαρίστηση για μια νίκη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο χαρακτήρας μιας ομάδας παίζει ρόλο. Δεν είναι μόνο η καρδιά, είναι και η ποιότητα των παικτών. Ήμασταν συμπαγείς, δυσκολέψαμε τον Παναθηναϊκό να βρει σκορ, ελέγχαμε το παιχνίδι κοντά σε διψήφιες διαφορές. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι καλή ομάδα και πλησίασε στο τέλος.

Δε θα επιτρέψω στην ομάδα μας να νιώσει σε συναίσθημα κάτι παραπάνω από ό,τι προσφέρει η ευχαρίστηση για μια νίκη. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία είναι μια σειρά best of five. Ο Παναθηναϊκός σούταρε πολύ καλά, είχε λιγότερη πίεση σε αντίθεση με μας καθώς η έδρα παίζει ρόλο. Εμείς ξεδιπλώσαμε τον τρόπο που παίζουμε ως ομάδα».