Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«O Χεζόνια χρησιμοποίησε τον Παναθηναϊκό για να πάρει καλύτερο συμβόλαιο…»

«O Χεζόνια χρησιμοποίησε τον Παναθηναϊκό για να πάρει καλύτερο συμβόλαιο…»

Ο Μάριο Χεζόνια θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα με ένα «χρυσό» συμβόλαιο, όμως στην Ισπανία γίνεται αναφορά και στον Παναθηναϊκό με… ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Μάριο Χεζόνια αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στη φετινή Euroleague, πραγματοποίησε απίθανες εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και είναι και ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην Ευρώπη.

Ο Κροάτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, απασχόλησε αρκετά τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο, όμως όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στη βασίλισσα και μάλιστα για ένα «χρυσό» συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 5 εκατ. ευρώ με διετές συμβόλαιο.

Τα σενάρια για το μέλλον του ήταν πολλά, όμως στην Ισπανία κάνουν λόγο για… εκμετάλλευση του Κροάτη στο τριφύλλι. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ραμόν Παλομάρ αποκάλυψε πως ο Χεζόνια χρησιμοποίησε τον Παναθηναϊκό για να πάρει καλύτερο συμβόλαιο από τη Ρεάλ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει

«Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κροάτης συμφώνησαν για άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο για ένα ποσό κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Ο φόργουορντ χρησιμοποίησε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα για να πάρει το συμβόλαιο εκατομμυρίων που επεδίωκε στην τωρινή του ομάδα», αναφέρει.

«Η διαπραγμάτευση με τον Χεζόνια ξεκίνησε πριν από μήνες. Οι πρώτες προσφορές που έλαβε δεν τον άφησαν ικανοποιημένο και ο εκπρόσωπός του τον πρόσφερε σε σημαντικές ομάδες όπου είχε παρελθόν, όπως ο Παναθηναϊκός και η Μπαρτσελόνα. H συμφωνία ανανέωσης θα αποφέρει στον Κροάτη σταρ περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν, νούμερο που τον τοποθετεί στους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη», προσθέτει.

Sports in

Τα δεδομένα για Ποκουσέφσκι: Η προτεραιότητα, η Euroleague και μία σημαντική απόφαση

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι ένας παίκτης που ακούγεται έντονα για επιστροφή στην Ευρώπη, όμως τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα – Ποιες είναι οι σκέψεις του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024