Ο Μάριο Χεζόνια αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στη φετινή Euroleague, πραγματοποίησε απίθανες εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και είναι και ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην Ευρώπη.

Ο Κροάτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, απασχόλησε αρκετά τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο, όμως όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στη βασίλισσα και μάλιστα για ένα «χρυσό» συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 5 εκατ. ευρώ με διετές συμβόλαιο.

Τα σενάρια για το μέλλον του ήταν πολλά, όμως στην Ισπανία κάνουν λόγο για… εκμετάλλευση του Κροάτη στο τριφύλλι. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ραμόν Παλομάρ αποκάλυψε πως ο Χεζόνια χρησιμοποίησε τον Παναθηναϊκό για να πάρει καλύτερο συμβόλαιο από τη Ρεάλ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει

«Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κροάτης συμφώνησαν για άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο για ένα ποσό κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Ο φόργουορντ χρησιμοποίησε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα για να πάρει το συμβόλαιο εκατομμυρίων που επεδίωκε στην τωρινή του ομάδα», αναφέρει.

«Η διαπραγμάτευση με τον Χεζόνια ξεκίνησε πριν από μήνες. Οι πρώτες προσφορές που έλαβε δεν τον άφησαν ικανοποιημένο και ο εκπρόσωπός του τον πρόσφερε σε σημαντικές ομάδες όπου είχε παρελθόν, όπως ο Παναθηναϊκός και η Μπαρτσελόνα. H συμφωνία ανανέωσης θα αποφέρει στον Κροάτη σταρ περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν, νούμερο που τον τοποθετεί στους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη», προσθέτει.