Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Σπανούλης: Αποχωρεί από το Περιστέρι αφήνοντάς το στην 3η θέση της Basket League

Σπανούλης: Αποχωρεί από το Περιστέρι αφήνοντάς το στην 3η θέση της Basket League

Ο Βασίλης Σπανούλης λίγο μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το Περιστέρι, βάνοντας τέλος σε μία άκρως επιτυχημένη πορεία.

Το Περιστέρι ολοκλήρωσε μια εκπληκτική χρονιά , τερματίζοντας στην 3η θέση της Basket League, καθώς νίκησε με 75-71 στον αγώνα της 3ης θέσης τον Άρη στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Στιγμές μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το Περιστέρι βάζοντας τέλος σε μια επιτυχημένη πορεία δύο ετών στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στα παιδιά, στη διοίκηση. Για εμάς όλες αυτές οι επιτυχίες είναι σαν πρωταθλήματα και σαν μπάνερ. Όπως καταλαβαίνετε είναι σαν τίτλοι. Είμαι πολύ περήφανος και για πέρυσι, αλλά κυρίως για φέτος. Ήμασταν από τις πιο σταθερές ομάδες. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Είναι μία πολύ ιστορική χρονιά. Το ελληνικό μπάσκετ ανθίζει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού να φέρει έναν ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα.

Είχαμε μία κουβέντα με τη διοίκηση, εμένα τελείωσε το συμβόλαιό μου στο Περιστέρι. Είχαμε μία κουβέντα, δυστυχώς η διοίκηση δεν θέλει να προχωρήσει σε αυτό το πλάνο που έχουμε. Δεν μπορεί κανένας να πει πόσα λεφτά θα πάρει ο καθένας. Είναι δική του απόφαση (του κυρίου Κότση).

Για την Εθνική

Θα συγκεντρωθώ στην πολύ μεγάλη ευθύνη που έχουμε στην Εθνική Ομάδα. Μην δηλητηριάζουμε την Εθνική με διάφορα σχόλια. Είμαστε Έλληνες. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι είμαστε Έλληνες και πρέπει να είμαστε με την Εθνική ομάδα. Εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάει μπροστά το ελληνικό μπάσκετ. Πρέπει να σταματήσουμε να γράφουμε και να λέμε ίντριγκες. Όποιος θέλει να είναι στην Εθνική θα είναι στην Εθνική.

Όποιος δεν θέλει δεν θα είναι. Ο μοναδικός τρόπος για να έρθει το ελληνικό μπάσκετ ψηλά είναι η ενότητα. Να βάλουμε τους εγωισμούς μας και τα οπαδικά σε δεύτερη μοίρα. Όλοι πρέπει να είμαστε μαζί και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Είμαστε ένα».

Για το μέλλον του: «Είχα προτάσεις και μέσα στη χρονιά. Δεν ήθελα να μιλήσω από τη στιγμή που σέβομαι την ομάδα του Περιστερίου. Είχε γίνει κουβέντα και έγινε μία δεύτερη. Δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο στην τσέπη άλλων. Μόνο ευλογία και χαρά νιώθω ότι ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα από εδώ».

Για το αν θα έμενε αν η διοίκηση κάλυπτε τα θέλω του:
«Θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά».

Πηγή: to10.gr

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024