Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Η Κρουζ Αζούλ κατέθεσε πρόταση εκατομμυρίων για Πινέδα»

«Η Κρουζ Αζούλ κατέθεσε πρόταση εκατομμυρίων για Πινέδα»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Μεξικό, η ΑΕΚ έχει στα χέρια της πρόταση εκατομμυρίων ευρώ για τον Ορμπελίν Πινέδα από την Κρουζ Αζούλ.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο Μεξικό, σχετικά με το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα και το ενδιαφέρον ομάδων από την πατρίδα του παίκτη της ΑΕΚ.

Αυτή τη φορά το «TUDN» σε δημοσίευμά του αναφέρει πως ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός της Ένωσης, αποτελεί διακαή πόθο της Κρουζ Αζούλ, η οποία έχει ήδη κάνει την κίνησή της για να τον αποκτήσει από τους κιτρινόμαυρους.

‘Οπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, η μεξικανική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην ΑΕΚ, προκειμένου να την πείσει να παραχωρήσει τον 28χρονο διεθνή άσο. Μάλιστα, το «TUDN» φιλοξενεί και κάποιες δηλώσεις του Πινέδα, που στο παρελθόν είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την Κρουζ Αζούλ.

«Τελείωσα με άριστες σχέσεις με τον κ. Βελάσκεθ, με τον οποίο ωστόσο είχα διαφορές. Δεν είναι πια εκεί και φυσικά αν παρουσιαζόταν η ευκαιρία θα επέστρεφα στην Κρουζ Αζούλ, εκεί μπορέσαμε να μπούμε στην ιστορία και ως επαγγελματίας ποτέ δεν θα πεις όχι σε μία τέτοια ομάδα από το Μεξικό».

Δείτε τις αναρτήσεις

Ο Πινέδα αποτελεί συχνά πυκνά μεγάλο μεταγραφικό στόχο των μεξικανικών ομάδων, με τα Μέσα της χώρας της Λατινικής Αμερικής να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον τόσο της Κρουζ Αζούλ όσο και των Τσίβας και Αμέρικα.

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024