Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Φλικ θέλει να βελτιώσει την φυσική κατάσταση της Μπαρτσελόνα και ετοιμάζει την πρώτη του «μεταγραφή»

Ο Φλικ θέλει να βελτιώσει την φυσική κατάσταση της Μπαρτσελόνα και ετοιμάζει την πρώτη του «μεταγραφή»

Ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, Χάνσι Φλικ, έχει καταστρώσει το σχέδιο του προκειμένου να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση των μπλαουγκράνα

Η εποχή Χάνσι Φλικ στην Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες με τον Γερμανό προπονητή να διαδέχεται τον Τσάβι στην τεχνική ηγεσία των μπαλουγκράνα.

Ο 59χρονος τεχνικός έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό των Καταλανών ενόψει της νέας σεζόν, και εκτός από τους μεταγραφικούς στόχους, ο Φλικ έχει θέσει ως προτεραιότητά του την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών της Μπάρτσα.

Όπως αναφέρει το Relevo, ο νέος τεχνικός των Καταλανών θέλει να αλλάξει τις συνήθειες των παικτών της Μπαρτσελόνα. Θα επιβάλει έτσι έναν πολύ πιο έντονο ρυθμό δουλειάς. Θα υπάρξουν περισσότερες προπονήσεις, καθώς και περισσότερες προπονήσεις με βάρη και σωματική προετοιμασία.

Και αυτό, για να αυξήσει την ανθεκτικότητα, την ταχύτητα, τη δύναμη αλλά και για να προσπαθήσει να αποφύγει όσο το δυνατόν καλύτερα τους μυϊκούς τραυματισμούς που συχνά ταλαιπωρούν την Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια.

Ο Φλικ γνωρίζει ότι η βέλτιστη φυσική προετοιμασία είναι αναγκαιότητα στο ποδόσφαιρο σήμερα και η Μπάγερν Μονάχου του 2020, η οποία κέρδισε το Champions League, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Θέλει λοιπόν να εφαρμόσει την ίδια μέθοδο στην Καταλονία. Οι παίκτες της Μπάρτσα έχουν προειδοποιηθεί πως θα… ιδρώσουν πολύ την νέα σεζόν.

Μάλιστα, ο Φλικ σκοπεύει να φέρει στην Βαρκελώνη τον επικεφαλής φυσικής προετοιμασίας της Μπάγερν Μονάχου,Δρ. Χόλγκερ Μπρόιχ.

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

Mεντιλίμπαρ: Πιστεύει στα νιάτα και το δείχνει

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδειξε εμπιστοσύνη στα παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου, στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας των πειραιωτών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024