Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Πρόεδρος Κάντιθ: «Δεν υπάρχει πρόταση για Μορόν»

Πρόεδρος Κάντιθ: «Δεν υπάρχει πρόταση για Μορόν»

Ο πρόεδρος της Κάντιθ διέψευσε τα όσα γράφονται για πρόταση της Κάντιθ στον Άρη για τον Μορόν τονίζοντας πως δεν ξέρει από που προκύπτουν.

Tέλος στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στην Ισπανία για πρόταση που έκανε η Κάντιθ στον Άρη για την απόκτηση του Λορέν Μορόν έβαλε ο ίδιος ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας μιλώντας στο «Radio Marca».

Ο Μάνουελ Βιθκάινο ξεκαθάρισε πως η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν έχει κατατεθεί καμία προσφορά για κείνον και δεν γνωρίζει από που προκύπτουν τέτοιες ειδήσεις.

Μάλιστα συνέχισε και ανέφερε πως σε περίπτωση που μελλοντικά ενδιαφερθούν για κείνον, τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, γνωρίζουν πως η κίνηση αυτή θα είναι ακριβή.

Τι δήλωσε ο Βιθκάινο

«Δεν ξέρω από που προκύπτει ότι εμείς κάναμε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Μορόν. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν υπάρχει καμία προσφορά… Αν είναι να γίνει κάποια προσφορά μελλοντικά, ξέρουμε ήδη ότι η τιμή του παίκτη θα είναι αρκετά υψηλή», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ισπανικής ομάδας.

Να σημειώσουμε πως σε ανάλογη διάψευση προχώρησε πρόσφατα και ο ίδιος ο πρώτος σκόρερ της Stoiximan Superleague, Λορέν Μορόν τονίζοντας πως μέχρι στιγμής ακούει μόνο φήμες.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024