Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ουάσιγκτον: Ένα πουλί προσγειώθηκε στο κεφάλι δημοσιογράφου έξω από τον Λευκό Οίκο (βίντεο)

Ουάσιγκτον: Ένα πουλί προσγειώθηκε στο κεφάλι δημοσιογράφου έξω από τον Λευκό Οίκο (βίντεο)

«Θεέ μου, προσγειώθηκε πάνω μου» είπε η γυναίκα

Λίγα δευτερόλεπτα πριν βγει ζωντανά στον αέρα από τον Λευκό Οίκο, η δημοσιογράφος Kellie Meyer, δέχθηκε επίθεση από… πουλί.

Η δημοσιογράφος αντιμετωπίζει ψύχραιμα το γεγονός και μετά το αρχικό ξάφνιασμα να συνεχίζει κανονικά τη δουλειά της, σύμφωνα με πληροφορίες από την New York Post.

Δείτε το βίντεο:

Η δημοσιογράφος του NewsNation ήταν έτοιμη να βγει live για να δώσει το ρεπορτάζ της από τον Λευκό Οίκο, ένα περιστέρι πέταξε και προσγειώθηκε στο κεφάλι της. Η ίδια αρχικά ξαφνιάστηκε και έσκυψε, φωνάζοντας: «Θεέ μου, προσγειώθηκε πάνω μου», ενώ το περιστέρι πέταξε μακριά.

«Ναι, είμαι εντάξει», είπε στη συνέχεια στους παρουσιαστές της εκπομπής, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει την ψυχραιμία της από το αναπάντεχο περιστατικό.

Το απίστευτο σκηνικό μοιράστηκε η ίδια στον λογαριασμό της στο X, αναφέροντας: «Παιδιά, ξέρω ότι υπήρχαν πολλές ειδήσεις σήμερα, αλλά ένα πουλί προσγειώθηκε στο κεφάλι μου στον Λευκό Οίκο λίγο πριν βγω ζωντανά στο NewsNation. Ήθελε πραγματικά να εμφανιστεί δημόσια. Η αίθουσα τροφοδοσίας μας κατέγραψε το βίντεο για τη δική σας απόλαυση φυσικά».

Πολλοί πάντως έσπευσαν να τη συγχαρούν για την ψυχραιμία της, ενώ υπήρξαν και αρκετοί που της πρότειναν να εκμεταλλευθεί αυτή την αναπάντεχη τύχη, αγοράζοντας κάποιο λαχείο, καθώς πιστεύεται ότι όταν ένα περιστέρι σταθεί πάνω σε ένα άτομο, αυτό είναι κάτι που φέρνει καλή τύχη.

Sports in

Ολυμπιακός: Χιλιάδες κόσμου και στην Κεφαλονιά για τις ευρωκούπες (pics)

Σε ακόμα ένα ελληνικό νησί έγινε το αδιαχώρητο από τον κόσμο του Ολυμπιακού που θέλησε να θαυμάσει τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια των Ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024