Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η Ναόμι Κάμπελ βάζει τέλος στις φήμες - «Τα παιδιά μου γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας»

Η Ναόμι Κάμπελ βάζει τέλος στις φήμες – «Τα παιδιά μου γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας»

Μετά από χρόνια εικασιών, η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε πως απέκτησε τα δύο της παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

Χρόνια αφότου καλωσόρισε στη ζωή τα δύο της παιδιά, το supermodel Ναόλι Κάμπελ αποκάλυψε πως τα παιδιά της γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας.

Ήταν το 2021 που το 54χρονο supermodel Ναόμι Κάμπελ ανακοίνωσε ότι απέκτησε μια κόρη, χωρίς να έχει μοιραστεί τα νέα πως περίμενε παιδί.

Ήταν τον Ιούνιο που η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε πως απέκτησε έναν γιο που γεννήθηκε στα 53 της χρόνια.

Η κόρη της είναι τώρα τριών ετών και ο γιος της ενός, αλλά με τα χρόνια υπήρχαν εικασίες για το αν καλωσόρισε τα δύο της παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας ή υιοθεσίας.

Όταν ρωτήθηκε για τη μητρότητα σε πρόσφατη συνέντευξή της στους Times, το διάσημο μοντέλο αποκάλεσε τον εαυτό της «ανύπαντρη μητέρα μιας ανύπαντρης μητέρας».

Σε ερώτηση για το αν είχε παρένθετη μητέρα απάντησε θετικά.

Μιλώντας στη βρετανική Vogue τον Φεβρουάριο του 2022, το μοντέλο πόζαρε με την κόρη της για το εξώφυλλο, επιβεβαιώνοντας πως δεν υιοθετήθηκε. «Είναι το παιδί μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η μεγαλύτερη ευλογία»

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι κράτησε μυστική την επερχόμενη γέννηση της κόρης της. «Μπορώ να υπολογίζω στους ανθρώπους που ήξεραν ότι την περιμένω» σημείωνε χαρακτηριστικά.

«Αλλά είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα να φανταστώ. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ».

Από τότε που απέκτησε τα παιδιά της, η Ναόμι Κάμπελ μοιράζεται σπάνια ενημερώσεις για τη ζωή της. Το 2022 μοιράστηκε μερικά γλυκά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στις Μαλδίβες. Μοιράστηκε επίσης σπάνια στιγμιότυπα για την ημέρα της Μητέρας με την κόρη της.

«Ελπίζω σε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μου. Είναι 110% η προτεραιότητά μου. Πρέπει να είμαι δίπλα τους στην πρώτη τους μέρα στο σχολείο» επισήμανε η Ναόμι Κάμπελ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιθυμία της να αποκτήσει τα παιδιά της, επισημαίνοντας πως αξίζει απίστευτα παρά το οικονομικό άγχος.

«Έχω ακούσει πολλά νεαρά κορίτσια να λένε ότι είναι πολύ ακριβό να κάνεις παιδιά και μπορεί να μην τα θέλουν και τους λέω ‘θα αλλάξεις γνώμη. Θα θέλεις να γίνεις μητέρα’».

«Καταλαβαίνω ότι οικονομικά είναι δύσκολο. Αλλά η μητέρα μου δεν είχε τίποτα και το έκανε να δουλέψει. Αξίζει τον κόπο. Είναι τόσο εκπληκτικό» υπογράμμισε η Ναόμι Κάμπελ.

Αναφέρθηκε επίσης στους φόβους για το μέλλον των παιδιών της. «Τα μωρά μου είναι τα πάντα για μένα. Με έκανε να φοβάμαι για το μέλλον» υπογράμμισε.

«Πρέπει να βασιστούμε στη νεότερη γενιά για να αλλάξουμε αυτόν τον κόσμο» συμπλήρωσε και δήλωσε υπερήφανη για τα παιδιά της. «Εμπιστεύομαι τα παιδιά μου περισσότερο από εμάς για να κάνουν το σωστό».

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024