Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Θρίλερ» στον αέρα για την Ήβη Αδάμου - Τι συνέβη

«Θρίλερ» στον αέρα για την Ήβη Αδάμου – Τι συνέβη

Περιπέτεια στον αέρα για την Ήβη Αδάμου και τους συνεργάτες της, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην Αττάλεια, όπου και έχει προγραμματισμένη συναυλία απόψε η τραγουδίστρια

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η πτήση της Ήβης Αδάμου με προορισμό την Αττάλεια της Τουρκίας.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πετούσε χθες, Παρασκευή, με προορισμό την τουρκική πόλη, όπου έχει προγραμματισμένη για σήμερα, Σάββατο, την πρώτη συναυλία της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Αττάλειας, το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν η Ήβη Αδάμου και 15 συνεργάτες της έπεσε σε ανεμοστρόβιλο, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολύ δυνατές αναταράξεις.

Ενδεικτικό του πανικού που επικράτησε, ήταν το γεγονός ότι αρκετός κόσμος είχε αρχίσει να ουρλιάζει και να κλαίει μέσα στο αεροσκάφος, δεδομένου πως το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα λίγες μέρες μετά την πτήση του τρόμου της Singapore Airlines, όταν κατά τη διάρκεια του δρομολογίου Λονδίνο – Σιγκαπούρη, λόγω των ισχυρών αναταράξεων ένας επιβάτης έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον 30 ακόμη τραυματίστηκαν.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στο instagram ενός από τους επιβάτες του αεροσκάφους, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα οχήματα της πυροσβεστικής που είχαν κληθεί για λόγους ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Αττάλειας και έγραψε «Πρωτη φορά στη ζωή μου ένιωσα ότι πέθαινα. Ήταν μια πολύ διαφορετική εμπειρία».

Ευτυχώς αυτή τη φορά οι αναταράξεις συνέβησαν κατά τη διάρκεια της προσγείωσης, οπότε άπαντες φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Μάλιστα, το αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί την πρώτη φορά στην Αττάλεια και κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο του Μπόντρουμ, στο οποίο και παρέμειναν για 3 ώρες, προτού πετάξουν με νέα πτήση και πάλι για την Αττάλεια, όπου και εν τέλει προσγειώθηκαν με ασφάλεια.

Sports in

Ολυμπιακός: Χιλιάδες κόσμου και στην Κεφαλονιά για τις ευρωκούπες (pics)

Σε ακόμα ένα ελληνικό νησί έγινε το αδιαχώρητο από τον κόσμο του Ολυμπιακού που θέλησε να θαυμάσει τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια των Ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024