Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Καστάνη: «Είχα λατρέψει τον ρόλο μου στο 'Τι ψυχή θα παραδώσεις'»

Ελένη Καστάνη: «Είχα λατρέψει τον ρόλο μου στο ‘Τι ψυχή θα παραδώσεις’»

Καλεσμένη στην παρέα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν η Ελένη Καστάνη, μιλώντας για το επάγγελμά της και τον ρόλο της στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».

Καλεσμένη στην παρέα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν η Ελένη Καστάνη.

Η Ελένη Καστάνη πρωταγωνιστεί την επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή με τίτλο «Τότε, τώρα, πάντα», η οποία ανεβαίνει στο Θέατρο Άλσος.

«Την αγαπάω την επιθεώρηση, μου αρέσει σαν είδος. Είμαστε μία ευτυχής συγκυρία, είμαστε σαν ‘μπουκέτο’», είπε η ηθοποιός.

«Κάνουμε ξεχωριστά νούμερα. Υπάρχουν κάποια που είναι συνόλου, υπάρχει και το φινάλε του πρώτου μέρους που παίζουμε όλοι μαζί. Ειδικά εγώ στο νούμερό μου ασχολούμαι με την τηλεόραση. Είναι ένα εξαιρετικό νούμερο, είναι ένα κείμενο που θα έπαιζε καταπληκτικά η Άννα Παναγιωτοπούλου, όχι εγώ».

«Θαύμαζα πάρα πολύ την Άννα Παναγιωτοπούλου. Η δική μου γενιά είχε πρότυπο την Άννα Παναγιωτοπούλου και την Μίρκα Παπακωνσταντίνου», είπε.

Η Ελένη Καστάνη αποκάλυψε πως είναι μεγάλη τιμή της που την θεωρούν κωμική ηθοποιό.

Δεν παρέσυρα τον γιο μου στο θέατρο και στα καμαρίνια. Άθελά του οδηγείται σε αυτό, βλέπει τη γοητεία αυτής της δουλειάς. Έχω πολύ καλές σχέσεις με συναδέλφους. Τους θαυμάζω, μου αρέσει να παίζω με κόσμο που είναι καλύτερός μου, διδάσκομαι. Έχω απόλυτο σεβασμό για το αστείο του άλλου».

Όπως είπε, υπήρχαν ηθοποιοί που έλεγαν ότι δεν ήθελαν να συνεργαστούν μαζί της.

«Υπάρχει ζήλια στο χώρο μας. Και που δεν υπάρχει; Απλά το δικό μας είναι τόσο δύσκολο, γιατί είναι ανασφαλές. Κάθε 4 μήνες ψάχνουμε για δουλειά».

Σχετικά με τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» είπε πως «ήταν μία κακή συγκυρία. Από εκεί κόλλησε μία ρετσινιά σε όλες μας ότι είμαστε δύσκολες. Δεν είχαμε τσακωθεί μεταξύ μας οι ηθοποιοί, κάτι είχε συμβεί με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Αλλά αυτά όλα έχουν σβήσει, γιατί δουλέψαμε μαζί του εξαιρετικά σε άλλες δουλειές».

«Του λέω του Αλέξανδρου ‘θα με θάβει ο παπάς στον τάφο και θα με ρωτήσει γιατί σταμάτησε η σειρά, και δεν θα ξέρω τι να του πω’. Στενοχωρήθηκα πολύ τότε, έπαθα κάτι σαν κατάθλιψη. Τον είχα λατρέψει τον ρόλο μου. Ο κόσμος ακόμα λέει τις ατάκες μου».

Τέλος, τρομερή χαρακτήρισε τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», λέγοντας πως «ποιος ηθοποιός δεν θα έπαιζε στο Maestro; Τρελός θα ήταν αν έλεγε όχι».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024