Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά τον θάνατο της Δέσποινας Στυλιανοπούλου.

Ανάμεσά τους και η Άννα Φόνσου που μοιράστηκε μόνο τρυφερά λόγια για την αγαπημένη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή στα 91 της χρόνια.

Μιλώντας στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, η Πρόεδρος από το Σπίτι του Ηθοποιού δεν έκρυψε τη θλίψη της για την απώλειά της.

«Η Δέσποινα ήταν ένα πολύ φωτεινό πλάσμα. Γεμάτο ενέργεια, γεμάτο ταλέντο. Είχα τηλεφωνηθεί μαζί της πριν έναν μήνα, αλλά δεν μου είπαν ποτέ, ότι είναι έτσι βαριά. Αισθανόταν λίγο μοναξιά, μου το έλεγε συνέχεια, ‘αισθάνομαι μοναξιά’» είπε μεταξύ άλλων η Άννα Φόνσου.

«Εγώ τη γνώρισα όταν παίζαμε μαζί, στον κινηματογράφο. Ήταν μία πολύ χαριτωμένη γυναίκα με ταλέντα και έχουμε τελειώσει και την ίδια σχολή, Ροντήρη. Η πιο συνεπής ηθοποιός, μία από τις πιο συνεπείς ηθοποιούς που έχω δουλέψει, ήταν αυτή. Κάναμε παρέα, πήγαινα και στο σπίτι της, που είναι γεμάτο από έργα τέχνης. Η Δέσποινα ήταν η αδυναμία του Τσαρούχη. Λέγαμε πότε θα πάω εκεί, ‘α έλα από εδώ, να δούμε τα φουστάνια μας, να φορέσουμε φουστάνια, να τα βάλει στο μουσείο’… Δεν τα κατάφερα».