Το σοβαρό ενδεχόμενο η σορός άντρα περίπου 30 χρονών που βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου -όπως αποκάλυψε το in – στις εκβολές του Κηφισού ποταμού να ανήκει σε μέλος της «ρωσικής μαφίας» εξετάζεται πλέoν από τις Αρχές ασφαλείας .

Αυτό προκύπτει μετά την ανεύρεση δύο τατουάζ στο σχήμα του «αστεριού» στους δύο ώμους του άψυχου σώματος που παραπέμπει στην μαφία “Vor V Zakone” που σχετίζεται με χιλιάδες αιματηρές ληστείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και πιθανόν με «συμβόλαια θανάτου» – στα πλαίσια ελέγχου του λαθρεμπορίου τσιγάρων – στην Αττική την τελευταία διετία.

Τα τατουάζ

Με τα στελέχη της Ασφάλειας  του Λιμενικού αλλά και στελεχών της ΕΛΑΣ να εξετάζουν πλέον σχετικούς φακέλους και να ερευνούν καταγραφές για να ταυτοποιηθεί η σορός. Με κύρια διαπίστωση ότι ο άγνωστος προς το παρόν άνδρας έχασε την ζωή του λίγα 24ωρα πριν εντοπισθεί από αλλοδαπό.

Σύμφωνα με στελέχη των Αρχών ασφαλείας «τα “αστέρια” ανάλογα με τις κορυφές που έχουν δηλώνουν τα χρόνια της ποινής. Τα “οκτάγωνα αστέρια” που βρίσκονται στο δεξί και αριστερό άνω θωρακικό μέρος σημαίνουν πως εκείνος που τα έχει είναι “Κλέφτης του νόμου”, δηλαδή Vor V Zakone.

Τα οκτάγωνα αστέρια που βρίσκονται στα γόνατα δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος Vor δεν γονατίζει σε καμία εξουσία και δεν είναι υπόλογος σε κανέναν».

Οι πληγές

Σημειώνεται ότι στην σορό που είχε πληγές που ερευνάται αν προέρχονται από εγκληματική ενέργεια εντοπίστηκαν δύο ακόμη τατουάζ με λατινικούς χαρακτήρες στα πλευρά που δεν είναι ευανάγνωστα και ένα τατουάζ στο εσωτερικό του ενός χεριού.

Σύμφωνα με τις ίδιες αναλύσεις των ειδικών, τα τατουάζ στα πλευρά μελών της ρωσικής μαφίας (ΣΣ: αν πρόκειται τελικώς για τέτοιου είδους περίπτωση με το άψυχο σώμα του 30χρονου που βρέθηκε στην περιοχή του Φαλήρου) θεωρούνται σύμβολο αποτροπιασμού για τις εγκληματικές ενέργειες που έχουν διαπράξει.